Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Američki sitkom “Bračne vode” (Married with Children) govori o porodici Bandi koja živi u predgrađu Čikaga. Stub petočlane porodice, koju čine otac, majka, dvoje dece i pas je Al Bandi (Al Bundy) koji radi kao prodavac cipela. U slobodno vreme se izležava na kauču i žali za prošlošću kada je bio zvezda srednjoškolskog ragbi tima. Za sve neuspehe u životu uglavnom krivi svoju ženu Pegi, crvenokosu kupoholičarku bez imalo ukusa u odevanju. Serija je imala veliku gledanost iz razloga što nije tipična američka serija koja govori o srećnom životu pomenute porodice, već govori o njihovom mizernom životu koji prate neprekidne svađe. Zanimljiv podatak je da je porodica dobila prezime po bokseru King Kongu Bandiju (King Kong Bundy).

215 Serija četvrtkom: Married with Children

Disfunkcionalna porodica Bandi i nesrećni Bak

Važna činjenica zbog koje su gledaoci toliko zavoleli seriju, iako su znali kako će se završiti, jeste to da su članovi porodice Bandi uvek bili spremni da priskoče jedni drugima u pomoć, bez obzira na nesuglasice. Kako je serija odmicala, humor je postajao sve bolji, a sve više je počela da govori o stvarnim problemima u životu, kao na primer o rasizmu, pravima žena i mnogim, mnogim drugim. Ova pomalo kontroverzna serija je čak imala nekoliko epizoda koje se nisu prikazivale na televiziji, jer su zbog vređanja producenti nekoliko puta završavali na sudu.

130 Serija četvrtkom: Married with Children

Nijedan rimejk serije nije bio ni približno dobar kao original

Jedan zanimljivi član porodice je pas Bak (Buck). On je jedan nezadovoljan pas jer ga porodica manje-više i ne hrani. Prema scenariju, Bak je u seriji morao da ugine kako bi pas koji ga je glumio otišao u penziju. Na njegovo mesto došao je simpaticni koker španijel, tačnije ženka, po imenu Laki (Lucky).

Ova zanimljiva humoristična serija snimana je u 11 sezona, koja je ujedno i poslednja. Do otkazivanja serije doveli su veliki troškovi, ali i gledanost koja je već značajno bila opala.

Izvor fotografija: Redriverpak.wordpress.com, Muppet.wikia.com, Thedrugofthenation.com

Prethodne tekstove iz serijala “Serija četvrtkom” pročitajte ovde.


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

Editors choice