Prethodni tekst iz serijala “Serija četvrtkom” pročitajte ovde. 

Od proslavljenog autora hit tv-serija, Majka Kelija (Mike Kelley) dolazi nam još jedna serija koja je osvojila pozornost gledatelja diljem svijeta. “Osveta” (Revenge) predstavlja trenutno jednu od najintrigantnijih i najzanimljivijih priča na malom ekranu.

422134 376857588993725 218382761507876 1617590 1673841348 n Serija četvrtkom: “Revenge”

Seriju krasi sjajna glumačka ekipa

Kada se jednog vrućeg ljeta Emili Torn (Emily Thorne) vrati u bogati Hemptons, život tamošnjih bogatih obitelji promijenit će se iz korijena. Emili krije jednu tajnu. Ona je zapravo Amanda Klark (Amanda Clarke), kćer ozloglašenog kriminalca Dejvida Klarka (David Clarke). Emili se u Hemptons nije vratila kako bi počela novi život, već kako bi pronašla stari i potpuno ga promijenila. Emilin otac ubijen je u zatvoru, a nekoliko godina kasnije Emili saznaje istinu – bio je doživotno osuđen nevin. Da bi ispravila nepravdu koja joj je nanesena kada je imala samo devet godina, poslužit će se tajnim putokazom skrivenim u kutiji koju je naslijedila od oca. Emili bira put osvete, i nitko joj ne može stati na taj put.

women in red1 Serija četvrtkom: “Revenge”

Ovdje ništa nije onako kako se čini

U njenom uvrnutom, kompliciranom i nimalo lakom planu u pomoć će joj priskočiti očev dugogodišnji prijatelj, Nolan Ros (Nolan Ross), a na putu do ostvarenja cilja Emili se mora suočiti sa borbom između želje za osvetom i nenadanim osjećajima koji se, kako serija odmiče dalje, iskreno rađaju između nje i Danijela Grejsona (Daniel Grayson). Ništa to ne bi bilo čudno da Denijel nije sin njezinih najvećih neprijatelja, Viktorije (Victoria Grayson) i Konrada Grejsona (Conrad Grayson).

Emilin plan da osveti oca, kojeg je izdala voljena žena – Viktorija, neće omesti ni stari osjećaji prema prijatelju Džeku Porteru (Jack Porter) koji ni ne sluti tko se zapravo krije iza tajanstvene Emili.

k31nqvlbnn6hqnlk large Serija četvrtkom: “Revenge”

Hoće li se na putu prema osveti ispriječiti osjećaji? I prema kome?

Serija koja je na samo pola prve sezone osvojila nominacije za najprestižnije nagrade, oduševit će vas sjajnom glumačkom postavom. Pored mlade kanadske glumice Emili Vankemp (Emily VanCamp) u ulozi Emili Torn, oduševit će vas briljantna izvedba holivudske veteranke Medlin Stouv (Madeleine Stowe) u ulozi Viktorije Grejson.

Zanimljiv je podatak da su glavni akteri serije, Emili Vankemp i Džoš Bouman (Josh Bowman), koji sjajno tumači mladog Denijela, i privatno par.

revenge or true love Serija četvrtkom: “Revenge”

Glavni glumci serije i privatno su zaljubljeni par

Odavno nismo imali prilike gledati seriju koja ima zaista perfektan scenarij, gdje nema mjesta nikakvim propustima. Ponekad se u radnjama neke serije pomalo izgubimo pitajući se jesu li zapravo scenaristi sigurni što rade. Kada je “Osveta” u pitanju, o tome nije riječ. Likovi ove serije neće vam probuditi toplinu i emocije, ali će vam njihovi kompleksni karakteri, sumnjiva prošlost i intrige kojima se bore svakoga dana, zaokupiti apsolutnu pažnju. Nećete maštati o ljubavnim scenama između Denijela i Emili, jer ćete se konstantno pitati što leži ispod površine?

Prvi put nakon dugo vremena, sa uzbuđenjem ćete iščekivati da otkrijete tko je sljedeći na Emilinom popisu koji izgleda konstantno raste.

Napetost, neočekivani raspleti, uzbudljivi prevrati i besprijekorno razrađeni karakteri, samo su neki od razloga zašto trebate povjerovati da osveta pripada Emili, i da će je baš ona vratiti.

revenge large Serija četvrtkom: “Revenge”

Osveta je njena i ona će je vratiti

Izvor fotografija: Tv Fanatic


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments