#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

“Natprirodno” (Supernatural) je napeta američka serija koja prati život dvojice braće, koji znaju za postojanje natprirodnih stvari i koji su obučeni za borbu protiv njih. Serija je debitovala 13. septembra 2005. godine na američkoj televiziji The WB, a danas se emituje na CW televiziji.

no1 Serija četvrtkom: “Supernatural”

Špica za sedmu sezonu

Ovo je priča o dvojici braće Semu i Dinu (Sam and Dean Winchester), koje je njihov otac Džon (John Winchester) odgajao da love i ubijaju “zle stvari koje se kriju u mraku” nakon nesreće koja je zadesila njegovu ženu Meri (Mary Winchester). Dvadeset dve godine kasnije braća odlaze na put da bi pronašli svog oca, dok se bore sa natprirodnim silama i spasavaju ljude.

no2 Serija četvrtkom: “Supernatural”

Upoznajte braću Vinčester

Džensenu Aklesu (Jensen Ackles) je prvobitno ponuđena uloga Sema, ali nakon čitanja scenarija više se pronašao u starijem bratu Dinu. Džareda Padalekija (Jared Padalecki) je seriji privuklo to što podseća na “Dosije X” (X-Files), ali i to što Sem nije tipičan junak.

Iako je prvobitno planirano samo pet sezona, velika popularnost serije je navela producente da je završe posle osam sezona. Premijera osme sezone je održana 3. oktobra ove godine.

Tvorac serije Erik Kripke (Eric Kripke) je inspiraciju našao delom u originalnim mitovima i legendama, koje su prenošene generacijama. Isto tako, mnogo epizoda je nazvano po rok hitovima poput “Sympathy for the Devil” ili filmovima “Dežurni krivci” (The Usual Suspects).

Kao muzička tema serije je uzeta pesma “Carry On My Wayward Son” od Kansasa, sa kojom počinje finale svake sezone.

no3 Serija četvrtkom: “Supernatural”

Glumačka ekipa na okupu

Iako su u centru pažnje likovi porodice Vinčester, u seriji se pojavljuje obilje likova što doprinosi dinamici radnje. Pomoću njih, mi upoznajemo svet lovaca na natprirodno, koji prolaze kroz sve što pogađa i obične ljude. “Natprirodno” je serija koja prenosi one najvažnije poruke čoveku: o porodici, ljubavi i žrtvama.

Izvori fotografija: Fanpop.com i Tumblr.com

Prethodne tekstove iz serijala “Serija četvrtkom” pročitajte ovde.


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Editors choice