Serija “Mladi vukodlak” (Teen Wolf) se prikazuje na televiziji MTV i jedna je od retkih njihovih serija koje su se održale sa jako velikom gledanošću.

115 Serija četvrtkom: “Teen Wolf”

Lidija, Džekson, Stajls, Alison, Skot i Derek (s leva)

U središtu priče je autsajder Skot Mekol (Scott McCall), mladi student i igrač lakrosa u srednjoj školi “Beacon Hills”. Život mu se drastično promeni kad ga jedne noći ugrize vukodlak. Kad otkrije da je i sam postao vukodlak, uz pomoć najboljeg prijatelja Stajlsa (Stiles Stilinski) i tajanstvenog vukodlaka Dereka (Derek Hale), primoran je da nauči da se nosi sa svojim novim identitetom koji preti da ugrozi njegov život kao tinejdžera. Mora da pazi na svoje voljene i sačuva prijateljstva i veze sa svima koji ga okružuju. Kroz seriju se provlači tema pronalaženja svog mesta u svetu, u kojem preovladava mentalitet čopora.

27 Serija četvrtkom: “Teen Wolf”

Dva najbolja prijatelja su uvek zajedno

Ovo je seksi, napeta drama o preobražavanju, smeštenoj u okvire savremenog tinejdžerskog života, u čijoj je srži romantična priča o zabranjenoj ljubavi između Skota i Alison (Allison Argent), jer je Alisonin otac lovac na vukodlake. U ovom novom i drugačijem pogledu na poznati film iz 1985. godine, Skota Mekola glumi Tajler Posi (Tyler Posey); Kristal Rid (Crystal Reed) glumi tajanstvenu novu devojku u gradu, Alison; Dilan O’Brajen (Dylan O’Brien) je Skotov najbolji prijatelj Stajls; Tajler Hončlin (Tyler Hoechlin) je Derek, beta-vukodlak koji pomaže Skotu da se nosi sa svime što mu se dešava; Holand Roden (Holland Roden) je Lidija Martin (Lydia Martin), popularna devojka koja krije tajnu i u koju je već duže vremena zaljubljen Sajls, iako je ona u vezi sa Džeksonom Vitmorom (Jackson Whittemore ), koga tumači Kolton Hejns (Colton Haynes).

37 Serija četvrtkom: “Teen Wolf”

Njihova ljubav je zabranjena

U prvoj sezoni Skot je suočen sa izborom između ljubavi i novootkrivenih odgovornosti jednog vukodlaka. Mora pronaći načine da ne ugrozi svoje voljene, izbalansirati već ostvarene veze sa novima, koje će tek stvoriti, i izaći na kraj sa samim sobom u obličju vukodlaka za vreme punog meseca. Osobe koje ga okružuju, takođe, imaju sopstvenih problema, ali svi imaju neke veze sa Skotom, pa će zajedno svi doći do brojnih otkrića, dok je druga sezona potpuno nova i još više neverovatna. Pojavljuju se novi likovi, nove misterije, nova bića s kojima se glavni likovi bore ili sarađuju.

Kako biste saznali više, pogledajte ovu, u isto vreme kvalitetnu i zabavnu seriju, i pridružite nam se u gledanju treće sezone koja počinje sledećeg leta!

Prethodne tekstove iz serijala “Serija četvrtkom” pročitajte ovde.


Sara Hadžić je veliki zaljubljenik u književnost, prirodu i druženje. Uživa u dugim šetnjama po plaži i prelepim zalascima Sunca. Užasno je romantična i nada se da će jednog dana upoznati svoju srodnu dušu. Iskrena, komunikativna, otvorena, tvrdoglava. Obožava da piše, čita, voli muziku- pored porodice i prijatelja, te tri stvari je apsolutno karakterišu. Vodi se parolom ”Bolje da uradiš nešto pa da se kaješ, nego da ne uradiš ništa.”

Comments