#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Serija četvrtkom: “The O.C.”

Serija četvrtkom: “The O.C.”

“Okrug Oranž” (The O.C.) je američka tinejdžerska drama, premijerno prikazana na Fox televiziji u Sjedinjenim Američkim Državama 5. avgusta 2003. godine. Prikazana u četiri sezone, serija prati živote grupe tinejdžera i njihovih porodica koji žive u bogatom mestu – Njuport Biču, u okrugu Oranž, u Kaliforniji. Radnja serije je skoncentrisana oko života Rajana Atvuda (Ryan Atwood), problematičnog tinejdžera koji dolazi iz rasturene porodice. On biva usvojen od strane bogate porodice Sendija (Sandy) i Kirsten Koen (Kirsten Kohen).

Akteri serije The O.C. 1 Serija četvrtkom: “The O.C.”

Harizmatična porodica Koen dobija novog člana - Rajana Atvuda, problematičnog momka iz siromašne porodice

Rajan tako dobija surogat-brata Seta (Seth), autsajdera, duhovitog štrebera koji se ne snalazi najbolje u visokim krugovima u kojima je odrastao. Rajan i Set provode vreme pokušavajući da se sprijatelje sa devojkom iz komšiluka Marisom Kuper (Marissa Cooper), Setovom simpatijom iz detinjstva, Samer Roberts (Summer Roberts) i pričljivom usamljenom Tejlor Taunsend (Taylor Townsend). Temu serije čini kontrast između idealističke porodice Koen i njihovog plitkog, materijalističkog komšiluka koji čini većinu stanovništva bogatog Njuport Biča.

Piter Galaher (Peter Gallagher) tumači ulogu Sendija Koena, javnog branioca, idealistu koji u prvoj epizodi prihvata brigu o Rajanu Atvudu. Keli Rovan (Kelly Rowan) igra ulogu Kirsten Koen, suprugu Sendija i majku Seta Koena. Bendžamin Makenzi (Benjamin McKenzie) tumači lik mladog Rajana Atvuda, problematičnog tinejdžera iz Ćina, koji biva ubačen u plemenito društvo Njuport Biča, nakon što ga majka napusti. On se, iz epizode u epizodu, zbližava sa Koenovima, naročito sa Sendijem i Setom i postaje deo porodice. Miša Barton (Mischa Barton) tumači lik Marise, koja ima turbulentan odnos sa svojom porodicom i zategnut odnos sa majkom – zbog čega povremeno pije i konzumira drogu. Adam Brodi (Adam Brody) glumi Seta Koena, duhovitog adolescenta koji se nikako ne uklapa u društvo svojih vršnjaka – jer ga većina opisuje kao “čudnog Jevrejina koji sluša emo bendove”. On je od trećeg razreda zaljubljen u Samer Roberts, lepu i popularnu devojku, Marisinu najbolju drugaricu. Nju tumači Rejčel Bilson (Rachel Bilson). Lik Samer Roberts se prvobitno pojavljivao samo u nekoliko epizoda, ali je postao veoma omiljen među publikom, pa je uvršten u redovnu glumačku postavu.

Bogate porodice Okruga Oranž 2 Serija četvrtkom: “The O.C.”

Bogataši iz Njuport Biča

Premijerno prikazivanje serije imalo je veliku gledanost, pa je ona ubrzo postala jedna od najpopularnijih serija 2003. i 2004. godine. Proglašena je pop kulturnim fenomenom i imala visoke ocene kritičara. No, gledanost je vremenom opadala, što je 2007. godine dovelo do otkazivanja daljeg snimanja, čak i nakon peticije koju je putem interneta potpisalo oko 700,000 ljudi. Serija je više puta prikazivana u preko 50 zemalja širom sveta.

Glavni junaci serije 3 Serija četvrtkom: “The O.C.”

Koenovi su okruženi materijalistima i snobovima

Izvori fotografija: blogspot.com, blogdailyherald.com, channel4.com

Prethodne tekstove iz serijala “Serija četvrtkom” pročitajte ovde.


Saška Stojadinović je studentkinja Fakulteta političkih nauka, ponosna Vodolija zavisna od knjiga, pisanja, preterano pričljiva i ćutljiva u isto vreme, rođena u pogrešno vreme. Večito dete.

Editors choice