Muškarci u Holivudu i te kako vode računa o svom igledu. Kako za žene, tako je izgleda i za muškarce vreme stalo, ili za razliku od nas, običnih smrtnika, mnogo sporije prolazi. Svi su oni zagazili u svoje četrdesete ili su ih već pregazili, a izgledaju kao momci koji su tek započeli svoje karijere.

Danijel Krejg (Daniel Craig) ima 43 godine i neodoljive plave oči kojima je uspeo da zavede i pokori milione žena, što mlađih, što starijih. Odelo mu savršeno pristaje, mada i ono što krije ispod odela nije za bacanje.

SLIKA 1 Dovoljan je jedan pogle ovim plavim o ima da vas obori i natera da se zaljubite u Danijela Šest muškaraca u Holivudu koji prkose svojim godinama

Dovoljan je jedan pogled ovim plavim očima da vas obori i natera da se zaljubite u Danijela

Metju Mekonahi (Matthew McConaughey) sa svoje 43 godine neodoljivim osmehom i teksaškim akcentom magnet je za pripadnice lepšeg pola. Redovno vežba i trči, pa ga zbog toga često možete videti i bez majice.

SLIKA 2 Njegov manekenski izgled  ene prosto obo avaju Šest muškaraca u Holivudu koji prkose svojim godinama

Njegov manekenski izgled žene prosto obožavaju

Bred Pit (Brad Pitt) je u svojoj 47-oj godini, a ne izgleda ni dan starije od 30. Da li je za to zaslužna njegova žena Anđelina Džoli (Angelina Jolie) i njihova deca, to ne znam, ali jedno je sigurno – Bred već dugi niz godina važi za jednog od najseksepilnijih muškaraca u Holivudu. Žene ga žele, muškarci žele da liče na njega.

SLIKA 3 Holivudski Apolon i kradljivac  enskih srca Šest muškaraca u Holivudu koji prkose svojim godinama

Holivudski Apolon i kradljivac ženskih srca

Džoni Dep (Johnny Depp) je dva puta proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu. Iako ima 48 godina, to ga nije sprečilo da ukrade srca mnogim pripadnicama lepšeg pola. Njegov šarm i prepoznatljiv stil čine ga posebnim. Za njega je proces starenja definitivno stao!

SLIKA 4 Pirat koji je ukrao srca mnogim damama Šest muškaraca u Holivudu koji prkose svojim godinama

Pirat koji je ukrao srca mnogim damama

Džordž Kluni (George Clooney) sa svojom sedom kosom i 50 godina ne ostavlja ravnodušnim nijedno žensko srce. Iako je uvek okružen prelepim, mladim ženama, on se stojički drži i planira da još dugo bude najpoželjniji neženja u Holivudu. Džordž će i sa  svojih 100 godina biti neodoljiv, i dalje će mamiti uzdahe.

SLIKA 5 D ord  u iva u svom statusu najpo eljinjeg ne enje Šest muškaraca u Holivudu koji prkose svojim godinama

Džordž uživa u svom statusu najpoželjnijeg neženje

Antonio Banderas (Antonio Banderas) je dokaz da su Španci veoma seksepilni i vatreni muškarci. Ima 51 godinu i može se reći da je neodoljivo lep, baš kao što je bio i na početku svoje karijere.

SLIKA 6 Njegova vrela  panska krv i dalje pali i  ari Šest muškaraca u Holivudu koji prkose svojim godinama

Njegova vrela španska krv i dalje pali i žari


Marina Milošević je vaspitačica. Devojka koja je duboko u sebi još uvek dete. Ima tri alter-ega. Voli da je kreativna (crta, slika, šije, šminka). Voli svoju ludu mačku, ovisnik je o slatkišima. Obožava tetovaže. Vodi svoj blog “Čovek bez mašte je čovek bez krila”. Ne voli da se smeje… to obožava!

Comments