Svi trendseteri bi trebalo da znaju kako se nose i sa čim se kombinuju cipele sa printom, budući da su one jedan od najpopularnijih trendova obuće 2013. godine. Ove cipele nam dolaze u različitim nijansama, sa raznobojnim šarama i sa različitom visinom štikle ili platforme. Najbolje od svega je što ih možete kombinovati sa bilo čim, od pencil suknje do džinsa. Predstavljamo vam savete uz čiju pomoć ćete ih nositi na pravi način.

Uglađeno i jednostavno

Za jednostavan izgled kombinujte cipele sa printom sa tamnim džinsom, običnom bluzom preko koje možete obući moderan blejzer ili jaknu. Što se printa na cipelama tiče, predlažemo jarke i svetle nijanse i cvetne printove.

SLIKA 221 Šest načina da nosite cipele sa printom

Odavaćete utisak devojke u trendu uz samo malo truda

Tufne!

Jedan od omiljenih printova su i tufnice. Tufne su ove godine još jedan od trendova koji svi jednostavno obožavaju. Cipele sa printom na tufnice najbolje idu uz pencil suknju i svilenu bluzu. Ukoliko želite ovaj print da nosite na poslu, držite se crno-belih tufni.

SLIKA 316 Šest načina da nosite cipele sa printom

Za opušteniji izgled odlučite se za crveno-bele cipele

Animal print

Animal printovi nikada ne izlaze iz mode. Ako planirate da svoj cipelarnik upotpunite cipelama sa animal printom, znajte da one odlično idu uz kožne pantalone i dužu tuniku.

SLIKA 411 Šest načina da nosite cipele sa printom

Budite hrabre i iznesite animal print na pravi način

Retro printovi

Retro print nije samo za starije žene! Modna industrija koristi ovaj print u raznim nijansama. Par cipela sa retro printom nosite sa kratkom suknjom, neprovidnim helankama i šeširom. U letnjem periodu se odlučite za jednobojnu haljinu.

SLIKA 510 Šest načina da nosite cipele sa printom

Ne plašite se starinskog izgleda, i u retro fazonu možete izgledati odlično

Tribal printovi

Ukoliko vam se dopada ovakav print, ali nemate hrabrosti da iznesete takvu haljinu naš savet je da započnete sa cipelama u tribal printu. Osvežiće vaš izgled na pravi način. Nosite ih uz haljinu u crnoj boji.

SLIKA 68 Šest načina da nosite cipele sa printom

Uz pomoć ovog printa zasigurno ćete biti primećene!

Print sa prugama

Još jedan od onih printova koje svi obožavaju su i pruge. Pruge na cipelama odaju utisak samouverene žene sa stilom. Nosite ih uz suknje i elegantnije bluze. U kombinaciji za večernji izlazak nosite ih uz uski džins i jednostavan top.

SLIKA 78 Šest načina da nosite cipele sa printom

Pravi izbor za sve samouverene žene

Izvori fotografija: allwomenstalk.com


Zorana Puretić je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Voli putovanja, čitanje knjiga i druženje sa prijateljima. Idealno opuštanje je uz šolju kafe i dobru knjigu.

Comments