Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Svakodnevno nabacate na sebe šta vam prvo padne pod ruku, jer vam baš svakog jutra manjka vremena, a i motivacije. Ili se pravdate time kako ćete celog dana biti u jakni i da svakako nije bitno šta oblačite.

Naša odeća je naša druga koža i kada se lepo obučemo, lepše se i osećamo. Isto tako, kada se lepo obučemo, naša okolina stiče utisak da držimo do sebe i svog izgleda. Pod lepo obučeno ne podrazumevamo skupe i krpice po poslednjoj modi, već da pre svega vaša pojava deluje uredno, čisto i pristojno. Ipak, nije ni lako, a i ne polazi nam za rukom da se baš svakog dana obučemo najbolje što umemo. Svakog jutra se borimo sa manjkom inspiracije, vremena i želje, ali ovih nekoliko jednostavnih načina će vam pomoći da i to prebrodite i da svaki novi dan pretvorite u modnu avanturu.

1. Isplaniraj dan ranije

Jedan od najlakših načina da se osetite motivisanom jeste upravo ovaj. Isplanirajte veče pre, iskombinujte, opeglajte i ujutru ćete imati više vremena da napravite frizuru, promenite način šminkanja ili da jednostavno spavate koji minut više.

2. Detalji, detalji

Svaki autfit možete pretvoriti iz prosečnog u fantastičan i to samo uz par detalja. Ukolike umirete od želje da stavite novu ogrlicu ili savršenu ešarpu, tu zamisao prosto nećete trošiti uparivši ih sa donjim delom trenerke. Kada stavite akcenat na efektne detalje, to će vas inspirisati da ih iskombinujete sa savršenim komadima odeće.

Ogrlica Šest načina koji će te motivisati da se svakog dana bolje oblačiš

Odlučite se za nešto neobično

3. Koristi osnovne komade odeće

Želiš da budeš lepo obučena, ali to ne znači da svakog dana treba da nosiš haljinu i visoke potpetice. Oblačenje je još jednostavnije kada koristiš osnovne komade i kombinuješ ih na drugačiji način. U farmerkama i crnoj majici možeš provesti ceo dan, samo dodaj zanimljivu maramu, minđuše i duboke čizme i već si spremila odličan autfit.

Cizme Šest načina koji će te motivisati da se svakog dana bolje oblačiš

Jednostavno i moderno

4. Postavi sebi nove izazove

Pretvori svoje oblačenje u svoj lični izazov. Igraj se komadima koje poseduješ i kombinuj ono što ti nikada ranije nije palo na pamet. Zabavićeš se i naći nove načine kako da spojiš nespojivo. Slojevito oblačenje je ključ ovog izazova.

Izazov Šest načina koji će te motivisati da se svakog dana bolje oblačiš

Odvaži se, kombinuj i igraj bojama

5. Pravi planove i više izlazi

Ako sedite kod kuće po ceo dan i ono malo motivacije iščezne. Pravite planove, idite sa drugaricom na kafu, u pozorište ili zakažite važan sastanak. Sigurno nećete želeti da se pojavite kao da ste upravo izašli iz teretane. Pored toga što ćete poboljšati vaš društveni život, trudićete se i da izgledate što bolje.

6. Sredi i organizuj svoj garderober

Ovo je u stvari prva stavka na koju treba obratiti pažnju. Lepo složena garderoba i pomisao da svakog trenutka znate gde se šta nalazi je pola završenog posla. Sigurno je da gubite dragoceno vreme dok kopate kroz hrpu odeće, ne biste li našli ono što vam je potrebno. Zato jedno popodne provedite slažući garderobu po kategorijama i bojama. To će vas ne samo ohrabriti da se oblačite bolje već će vam uštedeti i novac koji biste potrošili na nešto što već imate, a ostalo je zagubljeno u nekom ćošku garderobera.

Garderober Šest načina koji će te motivisati da se svakog dana bolje oblačiš

Kada je sve uočljivo, motivacija sama dolazi


Zorana Cvetković – brbljiva devojčica u duši satkanoj od suprotnosti- rođena u minut do dvanaest poslednjeg dana u godini a užasava je stav „završiću to kasnije“. Plaši se visine a neostvarena želja joj je skok padobranom. Zimsko dete koje obožava sunce i vrelinu. Ne želi da odraste. Slatkiši, lepo pisana reč, ljubav i moda- tako malo za sreću treba.

Editors choice