5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Već nam je stiglo proleće, a sa njim nam dolaze i velike vrućine. Vreme je da se oprostite sa dugom kosom i probate nešto kraće, kao na primer neku od bob frizura. Pogledajte šest najboljih bob frizura i pronađite oblik koji najbolje pristaje obliku i tipu vašeg lica.

Klasičan

slika 145 Šest najboljih bob frizura

Devojke koje imaju nežnu i tanku kosu ne treba da je šišaju na stepenasto, jer tada kosa izgleda još tanje

Ovaj tip bob frizure preporučujemo devojkama koje imaju nežne, ravne i tanke vlasi kao Keri Maligen (Carey Mulligan). Klasičan bob je jednostavan, a kosa izgleda nežno i gušće, sa više volumena. Velika prednost ove frizure je što se brzo i lako održava. Dovoljno je da joj posvetite dva minuta i spremni ste za izlazak.

Gusti

slika 240 Šest najboljih bob frizura

Ova frizura je idealna za one koji žele da im kosa bude iznad ramena, a da i dalje izgleda ženstveno i sofisticirano

Kao što već to zna Mišel Obama (Michelle Obama), devojkama koje imaju gušću kosu najbolje stoji kraći bob sa krajevima isfeniranim na unutra. Ova frizura zahteva malo više truda i vremena od klasičnog boba. Potrebno je da naučite kako da se fenirate na unutra i sve vaše muke biće rešene. Ukoliko imate jako gustu, talasastu ili kovrdžavu kosu, najbolje bi bilo da je ošišate na stepenasto i to da se konsultujete sa vašim frizerom da vas šiša dok vam je kosa suva, kako biste dobili savršen oblik.

Stepenast

slika 327 Šest najboljih bob frizura

Ukoliko imate veliko čelo ili jaku vilicu, šiške su obavezne kako biste ih vizuelno umanjili

Teške šiške, oštri krajevi i jedan duži pramen sa strane. Stepenasti bob je drugačiji od ostalih. On je rezervisan za devojke koje vole da eksperimentišu, budu drugačije i uvek u centru pažnje kao Keri Hilson (Keri Hilson).

Zaobljen

slika 419 Šest najboljih bob frizura

Romantičan izgled možete naglasiti dodatno uvijajući prednje krajeve

Zaobljen bob Kire Najtli (Keira Knightley) je najbolji primer ove frizure. Kosa je pozadi ošišana kratko, krajevi su sve duži prema licu. Kraći krajevi su teži i guraju kosu napred zbog čega se kosa oko lica pomalo uvija. Ukoliko imate oblo lice ili kockastu vilicu, kosa mora da vam bude duža od brade. U suprotnom ćete preterano naglasiti te karakteristike.

Talasast

slika 514 Šest najboljih bob frizura

Uzburkan bob nije za vamp devojke, već za one koje žele da izgledaju slatko i nežno

Ova bob frizura suprotna je zaobljenom bobu. Za razliku od njega kosa je pozadi duža, prednji krajevi su kraći. Najbolje pristaje devojkama koje imaju oblo lice, kao Olivija Man (Olivia Munn), jer prednji krajevi vizuelno stanjuju lice i odgovara svim tipovima kose.

Dugi

slika 614 Šest najboljih bob frizura

Dugi bob glamurozno izgleda i na crvenom tepihu, što pokazuje Rašida Džounz

Ova vrsta bob frizure idealna je za devojke koje žele da imaju bob frizuru, ali ne i da mnogo skrate kosu. Pre svega ova dužina je praktična, za razliku od drugih bob frizura. Ako imate duži bob možete i da vežete kosu, kao i da pravite punđe. Kosa do ramena odlično pristaje svakom tipu kose, bilo da je ona talasasta, kovrdžava ili ravna. Šiške i nežno ošišani krajevi daće volumen vašoj kosi.


Marina Zec veruje da je sreća u u malim stvarima i trudi se da maksimalno uživa u životu. Obožava London, britansku muziku i Burberry. Kao pravi sanjar bi volela da svojim rečima učini svet boljim.

Editors choice