Jeste li primetili kako ima onih ličnosti koje apsolutno svi vole? Ima nešto u njima zbog čega nam se dopadaju, vrlo su prizemne ličnosti ili nam se dopada njihov rad, ili nam se na neki način čine bliski. Šta god da je u pitanju, ja sam odlučila da podelim svojih šest omiljenih poznatih ličnosti s vama!

1 mila kunis1 Šest poznatih devojaka koje obožavamo

Mila Kunis

Ona je definitivno jedna od mojih omiljenih osoba kada pričamo o poznatima. Budimo realni, devojka je apsolutno prelepa ali nije uobražena. Ako ste slušali neki od njenih intervjua, lako ste mogli da uočite koliko je prizemna i preslatka. Za mene su to pravi kvaliteti.

2 beyonc1 Šest poznatih devojaka koje obožavamo

Bijonse

Još jedna veoma popularna osoba je gospođa Karter (Carter), tj. Bijonse (Beyoncé). Ona je još jedna poznata ličnost koja je pretalentovana i prelepa, a vrlo je poznata po tome što je veoma prijatna i što ju je tako lako voleti!

3 emma stone Šest poznatih devojaka koje obožavamo

Ema Stoun

Uopšte nije teško shvatiti zašto je Ema (Emma Stone) jedna od poznatih koju svi obožavaju. Pametna je, razborita i veoma talentovana. Čak je i Rajan Gosling (Ryan Gosling) za nju rekao da je jedinstvena!

4 drew barrymore Šest poznatih devojaka koje obožavamo

Dru Barimor

Dru (Drew Barrymore) je odrasla u blizini holivudske scene, prošla kroz teško detinjstvo, ali je opet uspela da se popne na sam vrh. Ona je glumica, režiser, producent, model, majka i osnivač svoje linije za šminku. Ona je jedna od onih osoba koja uspe da šarmira svakoga.

5 jennifer lawrence Šest poznatih devojaka koje obožavamo

Dženifer Lorens

Epitom najvoljenije poznate ličnosti je svakako Dženifer (Jennifer Lawrence)! Prelepa je, ima smisla za humor, čini nam se kao da je znamo lično i nije joj problem da bude svoja!

6 jennifer aniston Šest poznatih devojaka koje obožavamo

Dženifer Eniston

Dženifer (Jennifer Aniston) je na listi omiljenih poznatih ličnosti već godinama! Voleli smo je u seriji “Prijatelji” (Friends), podržavali smo je kada se udala za Bred Pita (Brad Pitt) i plakali smo s njom kada su se razveli. Ona je još jedan primer poznatih ličnosti koje su prelepe i na nekoj vrsti distance od svega što se dešava oko njih, ali su nam, opet, dovoljno bliske da osećamo da bismo mogli da se družimo sa njima. Ja uvek navijam za nju i njen ljubavni život!

Ovde, naravno, nije kraj, ali o drugim poznatima neki drugi put. Ko su vaše omiljene ličnosti?


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments