Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Šest romantičnih izlazaka koji ne koštaju ni dinara

Šest romantičnih izlazaka koji ne koštaju ni dinara

1/2

Sigurno ste razmišljali o tome kako bi bilo lepo kada bi mogli da isplanirate neki romantični sastanak s voljenom osobom, ali se onda namrštite i dobacite sebi: Da, ali ja nemam para za taj luksuz. Zapravo, to ne mora uvek biti luksuz. Ukoliko su vam zaista bitni lepi romantični trenuci s partnerom, možete ih lako sebi priuštiti. Iskoristivši mesta i sitnice koje već imate, od pojedinih mesta koja su naizgled sasvim obična možete napraviti pravi mali raj za uživanje.

Foto sešn

Aparat u ruke i pravac napolje! Umesto što sedite u stanu zatvoreni, slušate YouTube i listate početnu stranu vašeg (naravno zajedničkog, nisam ni mislila drugačije) Facebook profila, izađite na vazduh, pronađite zanimljive lokalitete s nekim osobenostima i stvorite malu ličnu kolekciju slatkih i “zaljubljenih” fotografija. Postoji toliko ideja i toliko načina na koje biste mogli da se fotografišete i da svoje vreme učinite zabavnim i romantičnim. Kasnije, listajući album, sigurno ćete zajedno uživati u uspomenama.

Piknik u sobi

Nerviraju vas bube, mravi, hladno je napolju, duva vetar – ne smišljajte opravdanja! Uostalom, ukoliko ne možete priuštiti piknik negde u prirodi iz određenih razloga, zašto ga ne biste napravili u dnevnoj sobi? Da, u dnevnoj sobi. Romantična atmosfera, toplota doma, udobnost i mogućnost kombinovanja sredstava koja su vam na raspolaganju može učiniti vaše zajedničko vreme izuzetno romantičnim, i svakako obogatiti vašu vezu.

Fotografija 17 Šest romantičnih izlazaka koji ne koštaju ni dinara

“Volim te što si zaista tako, kao i ja, blesava za divne stvari.”

Posmatranje zvezda

Još jedan ništa manje zanimljiv, a možda najromantičniji način da upotpunite zajedničke trenutke. Popnite se na krov zgrade ili na tavan kuće, lezite na leđa, zagrlite se i posmatrajte nebo. Količina emocija koja će se probuditi kod vas ne može se meriti ni sa kakvim krstarenjem na najskupljoj jahti. Uostalom, zar nije najbitnije da se vi volite?

Editors choice