Sigurno ste razmišljali o tome kako bi bilo lepo kada bi mogli da isplanirate neki romantični sastanak s voljenom osobom, ali se onda namrštite i dobacite sebi: Da, ali ja nemam para za taj luksuz. Zapravo, to ne mora uvek biti luksuz. Ukoliko su vam zaista bitni lepi romantični trenuci s partnerom, možete ih lako sebi priuštiti. Iskoristivši mesta i sitnice koje već imate, od pojedinih mesta koja su naizgled sasvim obična možete napraviti pravi mali raj za uživanje.

Foto sešn

Aparat u ruke i pravac napolje! Umesto što sedite u stanu zatvoreni, slušate YouTube i listate početnu stranu vašeg (naravno zajedničkog, nisam ni mislila drugačije) Facebook profila, izađite na vazduh, pronađite zanimljive lokalitete s nekim osobenostima i stvorite malu ličnu kolekciju slatkih i “zaljubljenih” fotografija. Postoji toliko ideja i toliko načina na koje biste mogli da se fotografišete i da svoje vreme učinite zabavnim i romantičnim. Kasnije, listajući album, sigurno ćete zajedno uživati u uspomenama.

Piknik u sobi

Nerviraju vas bube, mravi, hladno je napolju, duva vetar – ne smišljajte opravdanja! Uostalom, ukoliko ne možete priuštiti piknik negde u prirodi iz određenih razloga, zašto ga ne biste napravili u dnevnoj sobi? Da, u dnevnoj sobi. Romantična atmosfera, toplota doma, udobnost i mogućnost kombinovanja sredstava koja su vam na raspolaganju može učiniti vaše zajedničko vreme izuzetno romantičnim, i svakako obogatiti vašu vezu.

Fotografija 17 Šest romantičnih izlazaka koji ne koštaju ni dinara

“Volim te što si zaista tako, kao i ja, blesava za divne stvari.”

Posmatranje zvezda

Još jedan ništa manje zanimljiv, a možda najromantičniji način da upotpunite zajedničke trenutke. Popnite se na krov zgrade ili na tavan kuće, lezite na leđa, zagrlite se i posmatrajte nebo. Količina emocija koja će se probuditi kod vas ne može se meriti ni sa kakvim krstarenjem na najskupljoj jahti. Uostalom, zar nije najbitnije da se vi volite?

Comments