Kada ti je do nekog stalo, činiš sve da mu se dopadneš. Dodvoravaš se, prilaziš na različite načine, jednostavno želiš da ga očaraš. Kikoćeš se nekad bespotrebno, često lupetaš, izdvajaš se iz mase. Ipak,ako želiš da se taj neko zaljubi u tebe, potrebno je nekoliko trikova i nešto više od same pojave. Ne glumi nešto što nisi i ne pretvaraj se, samo prave stvari iskoristi u pravo vreme i na pravi način. Prvi utisak je najbitniji. Od njega zavisi da li će on odlepiti za tobom ili će se opredeliti za single opciju uz izgovor: “Nismo jedno za drugo”. Na raspolaganju ti je nekoliko trikova koje svaka devojka treba da zna da bi on bio do ušiju zaljubljen. Zapamti, prava žena je samo ona koja je sposobna da osvoji i bude osvojena.

1. Dok nestrpljivo čekaš vaš dejt i u glavi smišljaš svaki pokret, detalj, situaciju ne zaboravi da dodaš i ovo – sliku sebe u najboljem izdanju. To možeš postići tako što ćeš biti puna samopouzdanja i svesna svojih kvaliteta. Uvek podignute glave, ne toliko da ti pogled seže u oblake, ali dovoljno da vidi da ne skrećeš pogled ili gledaš u zemlju. Grudi (nebitno koje su veličine) podignute, ne isturene “na izvolte”, ispravljena kičma, zavodljiv hod. Tako pokazuješ da imaš svoj stav, svoje “ja”. Spremna si za ljubavnu šetnju i razgovor u dvoje.

2. Kada su prvi izlasci u pitanju, veoma je važno kako ćeš se obući. Dečka bi pre zadivila nekom kežual, opuštenom kombinacijom nego uskom haljinom i kilogramom pudera na licu, da se premišlja da li da te poljubi i razmaže ti svu tu šminku u koju je uložen veliki trud. Najvažnije na prvom sastanku je osmeh. On je najveće oružje. Osmeh u stilu “15 do 3” obara s nogu. On je čak i izlaz iz neprijatnih situacija. Ako te pita nešto, a ti ne znaš odgovor, samo se nasmešiš i rešen problem. Kasnije, kada već započnete ljubavnu vezu, smeh ti može pomoći da ga fasciniraš. Kada je u pitanju neka neizvesna i stresna situacija ili neka loša vest što se tiče posla, ne drami, već je prihvati uz osmeh i ono čuveno: “Ko zna zašto je to dobro?” Nauči da u stresnim situacijama reaguješ mirno, sa dozom humora. To će ga oboriti s nogu.

Comments