Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Iako ćeš verovatno biti u iskušenju da (još uvek neprežaljenom) bivšem dečku pošalješ sms ili ga čak i pozoveš – nemoj to da radiš! Nemoj uzalud trošiti vreme pokušavajući da se opet zbližiš sa nekim ko očigledno nije bio dovoljno dobar za tebe. Evo par koraka koji ti mogu pomoći da što bolje pretrčiš maratonsku agoniju zvanu “bivši” i odoliš slanju bespotrebnih smsova.

Bleja sa najboljim drugom – Ne samo što će ti najbolji drug odvući pažnju u pozitivnom smeru, već je to i odlična prilika da čuješ iz muške perspektive kako izleda kada te bivša devojka bombarduje besomučnim smsovima. Verujem da će te odgovoriti od toga. Uz to, njemu uvek možeš da, do besvesti, kukaš o propaloj vezi i da ga po stoti put pitaš šta je to pošlo naopako.

Počni da kuvaš – Možda baš i nećeš biti Džejmi Oliver (Jamie Oliver), ali sama potraga za nekim zanimljivim receptom koji obećava ukusan obrok, nabavka namirnica i priprema jela koje dosad nikad nisi probala, kvalitetan je način da utrošiš par sati. Ukoliko predosećaš da nailazi talas iskušenja za slanjem poruka, bakin kuvar je verovatno tu negde. Nema sumnje da ćeš naći recept za neki lak, ali ujedno i ukusan slatkiš. Čokolada nikad nije nikog izneverila. Još bolje, umesto bivšem dečku, pošalji poruku najboljoj drugarici koja sigurno neće odbiti da zajedno uživate u degustaciji kolačića.

slika 222 Šest stvari koje možeš da uradiš umesto što pišeš bivšem dečku

Poslati ili ne poslati poruku? Ostavite najboljoj drugarici da reši tu dilemu

Pravac teretana – Sat vremena provedenih na traci, kao i čas zabavnog aerobika, izbaciće svu negativnu energiju iz vas, osetićete se fantastično. A što se bolje i sigurnije osećate, manja je verovatnoća da će neki sms otići u pogrešnom smeru.

Editors choice