Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Iako ćeš verovatno biti u iskušenju da (još uvek neprežaljenom) bivšem dečku pošalješ sms ili ga čak i pozoveš – nemoj to da radiš! Nemoj uzalud trošiti vreme pokušavajući da se opet zbližiš sa nekim ko očigledno nije bio dovoljno dobar za tebe. Evo par koraka koji ti mogu pomoći da što bolje pretrčiš maratonsku agoniju zvanu “bivši” i odoliš slanju bespotrebnih smsova.

Bleja sa najboljim drugom – Ne samo što će ti najbolji drug odvući pažnju u pozitivnom smeru, već je to i odlična prilika da čuješ iz muške perspektive kako izleda kada te bivša devojka bombarduje besomučnim smsovima. Verujem da će te odgovoriti od toga. Uz to, njemu uvek možeš da, do besvesti, kukaš o propaloj vezi i da ga po stoti put pitaš šta je to pošlo naopako.

Počni da kuvaš – Možda baš i nećeš biti Džejmi Oliver (Jamie Oliver), ali sama potraga za nekim zanimljivim receptom koji obećava ukusan obrok, nabavka namirnica i priprema jela koje dosad nikad nisi probala, kvalitetan je način da utrošiš par sati. Ukoliko predosećaš da nailazi talas iskušenja za slanjem poruka, bakin kuvar je verovatno tu negde. Nema sumnje da ćeš naći recept za neki lak, ali ujedno i ukusan slatkiš. Čokolada nikad nije nikog izneverila. Još bolje, umesto bivšem dečku, pošalji poruku najboljoj drugarici koja sigurno neće odbiti da zajedno uživate u degustaciji kolačića.

slika 222 Šest stvari koje možeš da uradiš umesto što pišeš bivšem dečku

Poslati ili ne poslati poruku? Ostavite najboljoj drugarici da reši tu dilemu

Pravac teretana – Sat vremena provedenih na traci, kao i čas zabavnog aerobika, izbaciće svu negativnu energiju iz vas, osetićete se fantastično. A što se bolje i sigurnije osećate, manja je verovatnoća da će neki sms otići u pogrešnom smeru.

Editors choice