Svima nam je jasno da, u svakom pogledu, savršen muškarac ne postoji jer svi mi imamo svoje mane i “bubice”. Međutim, postoje tipovi koji prosto ničim ne zaslužuju pridev “dobar”. Potrudite se da takve muškarce zaobiđete kad god se nađete u njihovoj blizini. Predstavljamo vam nekoliko vrsta koji sigurno nisu verzija princa iz snova i otkrivamo vam kako da sebi skratite muke i ne udarite glavom u zid.

127 Šest tipova muškaraca koje bi trebalo da zaobiđete

Ko zna šta se krije u njegovoj glavi?

Pušten s lanca

Ukoliko naletite na muškarca koji se ponaša u stilu “gde ste žene?”, a jedini porok su mu upravo pripadnice lepšeg pola, nemojte očekivati ništa ozbiljno jer vas takav muškarac doživljava samo kao “još jednu u nizu”. Muškarce koji “bare” sve što nosi (mini) suknju treba svakako izbegavati, ukoliko želite nešto više od “kres” partije i avanture “za jednu noć”.

Muškarac zvani superlativ

Jeste, vole žene kada je muškarac lep, pametan, duhovit, zgodan… u normalnim dozama. Međutim, ako je gospodin previše narcisoidan i smatra da je sav “naj”, onda se tu može javiti problem. U većini slučajeva previše (lažno) samouvereni muškarci imaju (skriveni) problem sa svojim identitetom i obično se radi o ego manijacima u kojima nećete pronaći “onog pravog”. Ovakvom muškarcu bolje okrenite leđa jer će u suprotnom od vas i vašeg života tražiti superlativ.

Comments