Dragi moji,

Primetili ste da neki od naših poznatih ponosno nose svoje specifičnosti i sitne nedostatke koje su na neki način njihov zaštitni znak. Malo smo se igrali u Photoshop-u, kako bismo videli kako bi izgledali posle nekih intervencija.

Isidora Bjelica

Ova dama nesvakidašnje harizme, osim bujnog poprsja, lepih očiju i usana, nikada nije pomišljala da koriguje svoj nos. Ovako bi verovatno izgledala posle intervencije, a vi prosudite da li bi izgubila na autentičnosti.

412 Sestra Slatka: pre i možda

Boban Rajović

Pošto je od početka svoje karijere ćelav, ne znamo kako je izgledao sa kosom, međutim posle ove montaže bez dileme možemo da potvrdimo da mu sve dobro stoji.

311 Sestra Slatka: pre i možda

Romana Panić

Ono što mnogi zameraju Romani su gotovo neprirodne obrve, koje njenom specifičnom licu daju notu oštrine. Ovako bi izgledala sa nešto “prirodnijim” obrvama.

58 Sestra Slatka: pre i možda

Tijana Dapčević

Popularna Makedonka je oduvek furala kratke frizure i dečački izgled. Da li je ovako ženstvenija i lepša, prosudite sami.

114 Sestra Slatka: pre i možda

Bojana Stojković

Mnogi joj zameraju prevelike usne. Da li joj savetujete smanjivanje?

26 Sestra Slatka: pre i možda

Namera ovog posta nije da nekog uvredimo, već da se našalimo sa stereotipima vezanim za njihov fizički izgled. U svakom slučaju je izvesno da oni te svoje sitne specifičnosti itekako znaju da nose.

Do sledećeg ponedeljka,


Sestra Slatka je alter-ego svih nas: zgranuta tračevima, na koje opet nije imuna, manipulacijom gledaocima i čitaocima i jeftinim senzacionalizmom. Dovoljno prisutna da čuje i vidi sve i elokventna da to sroči. Njena deviza i poruka čitaocima je: “Ako već ne možeš da pobegneš od plitkih tema, budi iznad njih”.

Comments