Dragi moji, ova sezona venčanja i razvoda me je nagnala da razmišljam o instituciji braka. Da li su neki bukvalno shvatili “dok nas smert ne rastavi”, ili su svesni da je njihov brak samo dobro preduzeće?

Njih dvoje su prva asocijacija kad kažemo za neki brak da je institucija koja proizvodi novac. Iako je ona, zbog dugih nogu i atraktivnosti bila itekakav seks simbol, to ne sprečava njenog bucmastog mužića da švrlja kuda stigne. Posetioci prestoničkih klubova su se nebrojeno puta uverili u njegove zavodničke sposobnosti – naime, separe je uvek krcat mladim atraktivnim devojkama koje Čika Buca naliva šampanjcem. Gospođa Gazdarica sve to zna, godinama. Nikada se nije izjasnila o švrljanjima svoga muža, i barem dvaput godišnje se fotografišu za neki editorijal, ono kao srećna porodica na okupu, sa sve kučetom. S obzirom da je poznata kao škrtica koja nikada nije častila saradnike, onda biva jasno zašto joj ne pada na pamet da se razvede.

On je mlad, lepuškast, sportista na brzim točkovima. I oženjen je naravno. Za njegovu podosta stariju, botoksiranu suprugu niko i nije znao, dok jedna vest nije odjeknula u svim medijima: Točkaš je u šemi sa Srpskom Majkom! Gostovali su u istim emisijama, viđani po aeorodromima, u klubovima… Ne samo da se nisu skrivali, nego su i znali da ispoziraju fotografu kad se namerači da ih fotografiše. Trajala je tako njihova ljubav mesecima, dok se nije oglasila Botoks Gospođa: sveže zategnuta, isfenirana i upakovana, dala je intervju najpoznatijem nedeljniku koji ulepšava stvarnost poznatih. “Čak ni tračevi mi neće poljuljati brak”, poručivala su krupna slova na naslovnici, gde Botoks Gospođa grli svog nestašnog mužića. Da li su ostali u braku zbog deteta ili njenog pozamašnog konta u banci nije poznato, uglavno, Točkaš se više nije pojavljivao u društvu Srpske Majke.

Teniski Tata je odavno poznat kao nezgodan igrač. Sve prihode od privatnog biznisa uložio je u svog planetarno popularnog sina, a onda je i on poželeo deo kolača. Osim što je došao u sukob sa Čika Bucom oko fotelje, među žute strane dovele su ga i njegove vanbračne aktivnosti. Kao i svi novokomponovani bogataši koji misle da su novcem dobili i aristokratsko poreklo, birao je isforsirane dame. Njegova romansa sa najpoznatijom personom koja je poznata bez razloga (čitaj: zbog bivših muževa i novca koji je dobila od njih) nadaleko je poznata stvar. Supruga se ne oglašava po ovom pitanju, mudro sedi u njihovom restoranu i čeka da Teniskog Tatu prođe druga mladost. Samo, uzevši u obzir da mu se osladio ovakav život, to se neće desiti skoro.

I za kraj, poslastica, u koju su samo retki upućeni.

On je, kako se popularno kaže, kontroverzni biznismen. Postao je poznat nakon fudbalskih afera, a pre par godina u vlasništvu ima lukzuni kafić, jedan od zaštitinih simbola Beograda. Pošto mu supruga živi u inostranstvu sa decom, njegove devojke su javna stvar. Dugo se družio sa jednom istetoviranom manekenkom, njegovu suprugu to nije pogodilo, jer je izjavila da je mnogo takvih prošlo i to joj nije poljuljalo brak. Međutim, sve je više očevidaca koji tvrde da je Kontroverzni u šemi sa Divom! Da, dobro ste pročitali, sa Divom. Upućeni tvrde kako mu je ona fantazija poslednjih godina, a s obzirom da joj brak ne funkcioniše baš savršeno (mužić pored lopte juri i manekenkice), ne čudi što mu je Diva pala u zagrljaj. Da li će se i ova afera završiti kao i ostale teško je proceniti, ali izvesno je da naši poznati imaju brakove kao iz “Dinastije” – ne zna se ko je sa kim, ali na kraju, ipak sve ostaje u porodici.

Do sledećeg ponedeljka.


Sestra Slatka je alter-ego svih nas: zgranuta tračevima, na koje opet nije imuna, manipulacijom gledaocima i čitaocima i jeftinim senzacionalizmom. Dovoljno prisutna da čuje i vidi sve i elokventna da to sroči. Njena deviza i poruka čitaocima je: “Ako već ne možeš da pobegneš od plitkih tema, budi iznad njih”.

Comments