Različit po dizajnu, oblicima, nazivu, bojama, detaljima, ženski veš ima posebno mesto kod svake žene. Činjenica je da nijedna od nas ne može odoleti lepom komadu. Seksi veš oduvek je mogao pokrenuti i najtromijeg muškarca. Budi u nama ženstvenost, sofisticiranost, daje nam slobodu, a naše zavodničke sposobnosti kao magijom dovodi do maksimuma.

Evo jedne neobične reklame za britansku kompaniju Damaris. Kada kažem neobičnu, mislim neobično seksi. Na reklami koju je režirao Justin Anderson predstavljene su neke uobičajene dnevne aktivnosti devojke. Ne vidimo joj lice, ali zato vidimo seksi veš i njenu mršavu guzu. Za potrebe snimanja angažovana je guza modela Lauren McAvoy. Kompletan utisak – čista desetka. Muškarci, duboko udahnite! Devojke… i vi, što zbog veša, što zbog ove savršene figure. I ne zaboravite da je sexy veš najbolji poklon koji devojka može da kupi svom frajeru.

Bon appetit.


Jovana Novaković je diplomirani profesor španskog jezika i hispanskih književnosti, zaljubljenik u muziku, ples i ljubav. “Smiri se, ti si intelektualka”, omiljena joj replika iz jedne od omiljenih predstava. Nestrpljiva, uporna, radoznala, nasmejana i neposredna. Krajnje netolerantna za gluposti. Altruista i filantrop. Jednom rečju, Jovana je svakakva.Comments