Već smo videli koje ćemo modne odevne komade nositi ove sezone jesen/zima 2019/20, kao i kakve su nam kampanje poznati svetski modni brendovi spremili i koje su blago rečene magične. Sada ćemo se ipak osvrnuti i na to koje ćemo boje nositi i kako ćemo ih kombinovati u svojim svakodnevnim kombinacijama.

Trendi boje se dosta smenjuju u poslednjih nekoliko godina, a ove godine apsolutni hit je bež boja, sa kojom se zaista lako kombinuje skoro svaka druga boja, jer je na neki način polu-neutralna i dobra osnova za sve što planiraš da obučeš uz nju.

Uvek treba da se oblačiš onako kako ti najviše prija i samim tim biraš boje koje voliš i koje tebi lepo stoje, ali to ne znači da neka od trenutno trendi boja ne može da se nađe u tvom svakodnevno outfitu, naročito ako želiš da budeš primećena. Čak i najsuptilniji detalj može da upotpuni tvoju odevnu kombinaciju na načine na koje nisi verovatno ni pomišljala.

Ove sezone će biti u trendu nekoliko boja, a mi ćemo naravno malo više da te informišemo o njima.

Butter Yellow

Posle velikog trenda bež boje, butter yellow je svakako jača verzija naspram nje i mnogo intezivnija boja koja će se naći u apsolutno svakoj kolekciji ove sezone. Ova boja dugo nije bila hit u modnom svetu, tako da ovaj mali comeback je svakako veoma interesantan i dobar. Bilo koji odevni predmet, pa čak i detalj u vidu ove boje će biti pun pogodak. Predlažemo da iskombinuješ jedan detalj koji je butter yellow boje u outfitu koji je potpuno crn. Bićeš fashionable, a crna je uvek odličan izbor.

Fluorescentne boje

U stilu najvećih modnih kuća devedesetih, fluorescentne boje se vraćaju u punom sjaju. Više nećeš morati svoje omiljene odevne komade koji su sa palete neke od ovih boja da kriješ u ormanu i oblačiš samo za izlaske, sada možeš svakodnevno bez problema da poneseš neku od njih. Mi ti predlažemo poslovno odelo, dakle pantalone i sako u fluorescentno narandžastoj boji. Sigurno će ti se mnogo dopasti ova kombinacija.

Comments