Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Već smo videli koje ćemo modne odevne komade nositi ove sezone jesen/zima 2019/20, kao i kakve su nam kampanje poznati svetski modni brendovi spremili i koje su blago rečene magične. Sada ćemo se ipak osvrnuti i na to koje ćemo boje nositi i kako ćemo ih kombinovati u svojim svakodnevnim kombinacijama.

Trendi boje se dosta smenjuju u poslednjih nekoliko godina, a ove godine apsolutni hit je bež boja, sa kojom se zaista lako kombinuje skoro svaka druga boja, jer je na neki način polu-neutralna i dobra osnova za sve što planiraš da obučeš uz nju.

Uvek treba da se oblačiš onako kako ti najviše prija i samim tim biraš boje koje voliš i koje tebi lepo stoje, ali to ne znači da neka od trenutno trendi boja ne može da se nađe u tvom svakodnevno outfitu, naročito ako želiš da budeš primećena. Čak i najsuptilniji detalj može da upotpuni tvoju odevnu kombinaciju na načine na koje nisi verovatno ni pomišljala.

Ove sezone će biti u trendu nekoliko boja, a mi ćemo naravno malo više da te informišemo o njima.

Butter Yellow

Posle velikog trenda bež boje, butter yellow je svakako jača verzija naspram nje i mnogo intezivnija boja koja će se naći u apsolutno svakoj kolekciji ove sezone. Ova boja dugo nije bila hit u modnom svetu, tako da ovaj mali comeback je svakako veoma interesantan i dobar. Bilo koji odevni predmet, pa čak i detalj u vidu ove boje će biti pun pogodak. Predlažemo da iskombinuješ jedan detalj koji je butter yellow boje u outfitu koji je potpuno crn. Bićeš fashionable, a crna je uvek odličan izbor.

Fluorescentne boje

U stilu najvećih modnih kuća devedesetih, fluorescentne boje se vraćaju u punom sjaju. Više nećeš morati svoje omiljene odevne komade koji su sa palete neke od ovih boja da kriješ u ormanu i oblačiš samo za izlaske, sada možeš svakodnevno bez problema da poneseš neku od njih. Mi ti predlažemo poslovno odelo, dakle pantalone i sako u fluorescentno narandžastoj boji. Sigurno će ti se mnogo dopasti ova kombinacija.

Editors choice