5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

U Beogradu je od 7. do 9. aprila po prvi put održana “Share” konferencija organizovana od strane State of Exit Fondacije. Okupila je preko 80 govornika iz sfere internet i društvenog aktivizma ali i priznatih muzičara iz zemlje i inostranstva.

Konferencija je bila podeljena u dve celine: Share by day, u okviru koje su kratka izlaganja pored ostalih, imali i neki od predstavnika Googla, Harvarda i MIT-a, dok je Share by night održan u 7 beogradskih klubova gde su posetioci mogli uživati u kvalitetnom muzičkom programu. Riva Star, Martinez, Gramophonedzie i Scanone su samo neka od imena koja su upotpunila ovaj događaj. Poslednje veče je u okviru konferencije otvoren novi klub u centru grada, na oduševljenje svih posetilaca.

Ambicija organizatora vezana za Share by day celinu bila je, kako navode, da “ohrabre sebe i druge mlade ljude da od pasivnih korisnika medija postanemo autori i distributeri autorskog medijskog sadržaja sačinjenog i prezentovanog upotrebom novih medijskih platformi.”

Činjenica je da su se mogle čuti primedbe na cenu ulaznica i pića, kao i na to da su prezentacije generalno bile prilično uopštene i ograničene na petnaest minuta, što je delovalo premalo za ovakav događaj. Takođe, veliki broj predavanja je kasnio.

Bilo kako bilo, mora se priznati da su organizatori “Share” konferencije  napravili veliki korak sa ovim projektom, do sada neviđenim u našem regionu. Jer, Share confernce je istina, dugo najavljivana i mnogo je obećavano, ali o njoj ne prestaje da se priča ni nakon što je završena. Ostaje nam da se nadamo da ćemo imati priliku da uživamo u još sličnih projekata u budućnosti.


Andrijana Cvijović je studentkinja psihologije koja u slobodno vreme uživa u čitanju, kafenisanju i kafanisanju. Veliki hedonista čiji je životni moto “You can if you think you can!”

Editors choice