Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

U Beogradu je od 7. do 9. aprila po prvi put održana “Share” konferencija organizovana od strane State of Exit Fondacije. Okupila je preko 80 govornika iz sfere internet i društvenog aktivizma ali i priznatih muzičara iz zemlje i inostranstva.

Konferencija je bila podeljena u dve celine: Share by day, u okviru koje su kratka izlaganja pored ostalih, imali i neki od predstavnika Googla, Harvarda i MIT-a, dok je Share by night održan u 7 beogradskih klubova gde su posetioci mogli uživati u kvalitetnom muzičkom programu. Riva Star, Martinez, Gramophonedzie i Scanone su samo neka od imena koja su upotpunila ovaj događaj. Poslednje veče je u okviru konferencije otvoren novi klub u centru grada, na oduševljenje svih posetilaca.

Ambicija organizatora vezana za Share by day celinu bila je, kako navode, da “ohrabre sebe i druge mlade ljude da od pasivnih korisnika medija postanemo autori i distributeri autorskog medijskog sadržaja sačinjenog i prezentovanog upotrebom novih medijskih platformi.”

Činjenica je da su se mogle čuti primedbe na cenu ulaznica i pića, kao i na to da su prezentacije generalno bile prilično uopštene i ograničene na petnaest minuta, što je delovalo premalo za ovakav događaj. Takođe, veliki broj predavanja je kasnio.

Bilo kako bilo, mora se priznati da su organizatori “Share” konferencije  napravili veliki korak sa ovim projektom, do sada neviđenim u našem regionu. Jer, Share confernce je istina, dugo najavljivana i mnogo je obećavano, ali o njoj ne prestaje da se priča ni nakon što je završena. Ostaje nam da se nadamo da ćemo imati priliku da uživamo u još sličnih projekata u budućnosti.


Andrijana Cvijović je studentkinja psihologije koja u slobodno vreme uživa u čitanju, kafenisanju i kafanisanju. Veliki hedonista čiji je životni moto “You can if you think you can!”

Editors choice