Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

U četvrtak, 13. oktobra leva obala Dunava postaće bogatija za novo ime kupovine, jer se otvara Shoppi Retail Park. Pored zabavnog programa za sve članove porodice i odličnih cena, na dan otvaranja posetioce će obradovati i nastupi popularnih domaćih muzičkih imena.

Saša Matić i Lexington bend postaraće se da otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči bude spektakularno, te će svojim obožavaocima, kao i svim posetiocima centra, prirediti dan za pamćenje.

Lexington band Shoppi Retail Park: Novo mesto za zabavu i šoping Saša Matić Shoppi Retail Park: Novo mesto za zabavu i šoping

Zabavi na otvorenom najviše će se obradovati najmlađi posetioci, jer će imati priliku da uživaju u zanimljivom programu sa žonglerima, štulašima, klovnovima, pantomimičarima, karikaturistima, zatim u oslikavanju lica i brojnim drugim slatkim Shoppi iznenađenjima.

Raznovrsna ponuda očekuje i one malo starije posetioce, a najviše će ih obradovati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Deichmann, Takko, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly, Tom Tailor, Orsay, Koton, kao i mnogi drugi. Pored toga, imaće i jedinstvenu priliku da uživaju u modnim šetnjama i savetima stilista, frizera i šminkera za predstojeću sezonu.

NE PROPUSTITE DA UPOZNATE SHOPPI RETAIL PARK!

Shoppi Retail Park Borča

Shoppi Retail Park u Borči predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centra, Immo Outlet Centra, Shoppi Retail Parka Subotica i mnogih drugih poslovnih i stambenih prostora. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Unapređenim doživljajem kupovine, lokacijom i pristupačnim cenama širokog asortimana proizvoda, na površini od 13.000 kvadratnih metara, Shoppi Retail Park u Borči teži da bude omiljena lokacija kupovine za sve potrošače leve obale Dunava.

Editors choice