Uznemirenost, ljutnja, sumnja, nesigurnost – to su osećanja sa kojima se često suočavamo u partnerskom odnosu, ali ona nisu razlog i opravdanje za neka ponašanja. Ako se partner ponaša ovako kad je uznemiren, to su signali da nije vredan vašeg truda.

Ignoriše vaše poruke. Ljut je, ali to ne znači da ne treba ni da pomisli kako ćete se vi osećati. I ne pada mu na pamet da ste možda zabrinuti, jer znate da je uznemiren, a ne znate šta se dešava sa njim.

Odbija da vam objasni o čemu se radi. Uvređen je i nakostrešen, a na svaki vaš pokušaj da sa njim razgovarate i saznate koji je vaš udeo u njegovom ponašanju, on je još uvređeniji i otrovniji. Ponaša se kao da ste mu neprijatelj.

Zove bivšu, jer ona ga najbolje razume. Šta reći? Vratite joj ga upakovanog i sa mašnom, ako želi da ga primi. Vama nije potreban neko ko nije prisutan u vašoj vezi.

Sprema se i izlazi, ne obaveštavajući vas kuda će. Da li vas on to demonstrativno napušta, ili ide da optrči krug oko bloka, ili da negde popije piće i da iskulira? Verovatno želi da se grizete, ili ga stvarno baš briga kako se vi osećate. Drama-kvin.

par 1 Signali da on nije za vas, koji su vidljivi kad je uznemiren
Comments