Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Zapravo, ne lomi srce ljubav, ne, ljubav isceljuje i oprašta. Srce lomi sebičnost, glupost, strah, kao i nerealna očekivanja i neuzvraćanje osećanja. Na početku veze ne možeš da znaš da li će te i na koji način partner povrediti, koje su mu slabosti, u čemu su njegovi strahovi i gluposti, kada će i zašto ispasti sebičan i nezainteresovan. Ne možeš da znaš da li će te voleti kao i ti njega, prosto moraš da rizikuješ i da drugoj osobi pružiš priliku. Ali, neki znaci već na samom početku ukazuju na to da ćeš sigurno biti povređena, ako se prepustiš osećanjima i dozvoliš toj osobi da ti postane najvažnija.

View this post on Instagram

// From these pictures you might assume that Dan and I enjoy slow dancing once in a while, but in reality, we “twerk” to Spanish music we don’t understand and have to sit down because I almost throw up #marriage // • • • • • • #selfportrait #adirondackmountains #dirtybootsandmessyhair #lovestory #myfavoritelovestory #radlovers #radlovestories #belovedstories #couplephotography #livebangs #yourockphotographers #weddingphotographer #wildrootcollective #upstatephotographer #newyorkphotographer #coupleshoot #coupleposts #justalittleloveinspo #wanderingweddings #mountains #authenticlovemag #bangsshoes #theknotphotographer #fallphotoshoot #theadventurethatislove #upstatenewyorkphotographer #loveandwildhearts #authenticlovemag #laurapinckard @wanderingweddings @dirtybootsandmessyhair @authenticlovemag @belovedstories

A post shared by Laura Pinckard, LLC (@laurapinckard) on

Previše bliskosti za kratko vreme

Osećaj da nekog poznaješ već sto godina, iako ga tek upoznaješ, karakterističan je za zaljubljenost – i nije realan. U periodu zaljubljenosti prikazujemo svoje najlepše lice i to nije teško, jer smo inspirisani i poneti i fascinirani. Sve je divno i osećamo intenzivnu pripadnost i prisnost. Veza još nije ni počela, a vi ste već neprekidno zajedno i poveravaš mu stvari koje možda ne znaju ni vaši najbliži prijatelji i on izgovara rečenice koje počinju sa “ovo nisam nikome rekao, sad prvi put kažem tebi”. Kao da si u raju – osećaš da biste za tu osobu mogli sve da uradite i sigurni ste da je i on spreman sve da uradi za vas. Ali pre ili kasnije će se desiti neka glupost – ispaliće vas ili zaboraviti na neki dogovor, ili će ispasti sebičan ili prost, na način na koji nikada ne biste očekivali, jer niste to videli u njemu. A onda sledi razočaranje. I nadalje predstoji samo još razočaranja i napora da ga prihvatite takvog kakav je, jer nećete da odustanete, jer ste uložili svoje srce i pokušavate da iz te veze izvučete sve dobro što je moguće izvući. Posle nekog vremena (za godinu dana, ili posle sedam, osam meseci) gledaćete unazad pitajući se kako ste dospeli tu gde jeste i da li je sada glupo da se povučete, a ako to ne uradite, koliko ćete još vremena izgubiti, pre nego što to ipak uradite.

Editors choice