Kad vam se učini da ste se osnažile i prevazišle tugu i povređenost, pa pozovete bivšeg u nameri da se vidite sa njim i proverite kako se osećate, ili da mu pokažete kako ste kul – to je znak da ste još u procesu preboljevanja. Potrebno je neko vreme, niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da li su to meseci, godine, ili još godina. Ali vreme radi i život odnosi i donosi. Evo sigurnih znakova da ste zaista okončale tu vezu:

Više ga ne mrzite

Kad pričate o najgorim stvarima koje vam je priredio, nema naboja. Ne uživljavate se više, čak nerado pričate i trudite se da skratite i izvučete suštinu, da date osnovne informacije, tek da sagovornik stekne neki uvid. Da li to znači i da ga više ne volite? Ne. Nežna osećanja su ostala, kao pečat na istinitosti onoga što ste doživeli. Samo više ne želite ni da mu se osvetite, ni da ga okrivite, ni da mu poželite da neko njega tretira kao što je on vas.

Ne sećate se kada ste poslednji put proverile njegov profil

Njegove objave vas ne uznemiravaju, ponekad lajkujete, ponekad ne, ali neki drugi sadržaj vam skrene pažnju pre nego što pomislite da mu pogledate profil. Ranije ste to stalno radili, kao prvo što uopšte uradite kad se ulogujete, a možda ste imali i epizode sa provaljivanjem i hakovanjem. Kad se toga setite, osećate olakšanje i zahvalnost što se više ne osećate tako opsesivno i ludački.

bivsi Sigurni znaci da ste PREBOLELE bivšeg
Comments