Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Dokaza ljubavi i naklonosti nikada ne može biti previše i nikada ih nije dovoljno. Ti znaš da te on voli, ali iskazivanje osećanja ne može da ti dosadi. Kad te muškarac voli i obožava, on stalno pronalazi načine da ti to kaže i stavi do znanja.

Svesna si da si mu najvažnija

Bilo da ti treba neka praktična pomoć, da si zbog nečeg tužna, zabrinuta i loše raspoložena, on je tu za tebe. Ne moraš ni da ga pitaš da ti pomogne i da tražiš njegovu podršku, dovoljno je da kažeš kakav problem imaš i šta te opterećuje, on se sam nudi – jednako je raspoložen da istovari tonu uglja u tvom dvorištu, da ti reinstalira kompjuter, da ti skuva supu i čaj i opere sudove, jer si bolesna i da te samo drži u zagrljaju i bude pored tebe, jer si tužna i treba ti uteha. Kad je muškarac uvek tu za tebe, znači da te stvarno voli.

View this post on Instagram

Vacation 😍

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Znaš da uvek misli na tebe

Šalje ti poruku čim se probudi i neposredno pre nego što zaspi – on se budi i zaspiva sa tobom u mislima i tako znaš da uvek misli na tebe. To je njegov način da ti kaže da te voli.

Stalno ti ukazuje male znake pažnje

On zna šta te raduje i uvek se seti da ti donese čokoladicu, cvet, neku namirnicu za koju si pomenula da ti nedostaje i da nikako da se setiš da je nabaviš. Naći će film o kome si govorila da ga pogledate zajedno, uvek će te pitati da li ti je hladno, pokriće te i vodiće računa o tome da te štiti svojim telesnim stavom, svojom pažnjom i gestovima. Kad god ga pogledaš – on gleda u tebe, spreman da reaguje. Obožava te.

Editors choice