#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Šta ti je potrebno za pogled koji zavodi i obara s nogu?

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Singl devojka i venčanje

Singl devojka i venčanje

“Nije strašno dobiti pozivnicu za venčanje, ali jeste neprijatno ukoliko na to venčanje odlazite sami, bez pratioca.” – zapištala je preko skype-a prijateljica, dok sam pokušavala da visoku punđu pričvrstim ukosicom ispred velikog ogledala.

“Evo pogledaj, piše na jednom ženskom portalu”, bila je uporna i u tom trenutku nekakav link zablista u zelenoj boji na ekranu, “i ne znam da li znaš, ali prema rezultatima popisa stanovnika iz neke dvehiljadite godine, u Beogradu živi 5% više žena od muškaraca. Ovaj podatak se kosi sa legendom da za svaku devojku postoji jedan Pravi, makar u ovom gradu. Ti zaista ideš na to venčanje? Neće ti biti neprijatno pored prisutnih zaljubljenih parova i eventualnih slobodnih momaka, koji u današnje vreme ne prilaze devojkama?”

To su bile činjenice, u slobodnoj interpretaciji moje prijateljice, koje su imale za cilj da me zadrže kod kuće i sačuvaju od potencijalnog lošeg provoda singl devojke na venčanju.

“Idem draga, idem! Mada, ti dobro znaš da ja nemam problem sa tuđim mišljenjem. Tuđe misli – tuđe stvari. To što nemam pratioca ne znači da sam počinila krivično delo pa da treba da se stidim. Biće ljubavi tamo, a možda upoznam nekog slatkog Romea” – rekla sam sa osmehom na licu i nanela ruž za usne.

mejores vestidos 2012 Singl devojka i venčanje

Vi me nazovite nepopravljivim šegrtom mašte, ali znate kako Lenon kaže: “You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one."

Shvativši da ne može da me odgovori od zacrtanog plana isljučila se sa skype-a i istog trenutka napustila i moje misli.

Poslednji otkucaji “Doručka kod Tifanija” na mom TV ekranu ispisali su trideset i petu reprizu. Holi Golajtli i Pol Vardžek su me ispratili na venčanje uz lekciju o ljubavi. Kada je u pitanju romantika, volim da kažem za sebe da sam “izašla iz bajke”. I kao takva, ljubav čak i onda kada sam singl, doživljavam kao nadahnuće. Poznato je da su venčanja obojena u najfinije tonove ljubavi. Željna tih nijansi i magičnih poruka, koje ostavljaju u oku posmatrača, radujem se neizbežnoj inspiraciji za neke nove reči. Ili pak za priču, koja će ukazati na to da više nijedna bajka o gospodinu Savršenom ne sme biti legenda, čak i onda kada nismo u emotivnoj vezi.

Uostalom, odlazak na venčanje bez pratioca nije sinonom za tragediju, na njenoj definiciji je svojevremeno radio Aristotel te nema potrebe da joj mi pridajemo jedno novo značenje. Prisustvovanje venčanju pod ovakvim okolnostima je ništa drugo do jedinstvena prilika da zablistate u svom najboljem izdanju, obučete najdražu elegantnu haljinu, kopirate beauty look sa modne piste, svojim prisustvom ulepšate dan onima koji u ljubav veruju, i tako zajedno sa njima u jednom naizgled običnom danu promenite svet na bolje. Ne isključujem ni mogućnost da pod lampionima ili zvezdama upoznate nekog zanimljivog momka.

Vi me nazovite nepopravljivim šegrtom mašte, ali znate kako Lenon kaže: “You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one.

Uskraćena za samosažaljenje tvrdim da biti singl devojka ne znači biti sama na svetu. Ljubav prema sebi, ljubav prema prijateljima i životu uopšte, je sinonim za snagu na kojoj počivaju svi budući uspesi.

Posmatrače sam vidno zbunjivala svojim samopouzdanjem i osmehom u očima. Između gutljaja vina i novog zalogaja svadbene torte jedan posmatrač se odvažio da postane bliži. U elegantnom odelu i sa dva koktela u ruci lep mladić me je pozdravio uz reči: “Hola, ¿cómo estás?”

Ne znam da li ste čuli, ali priča se po gradu da je svaki novi korak u cipelama singl devojke samo treptaj do boljeg sutra, sa jednim samo njenim Polom Vardžekom. Do tada… Nije tako teško biti singl.

p.s. Yo estoy muy bien!


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice