Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Razmišljaš o stabilnoj vezi, o drugom braku, ne samo zbog sebe, već i zbog primera koji svojim životom i svojim izborima treba da pružiš svojoj ćerci. Ona treba da zna da ljubav postoji, da se dvoje ljudi može udružiti u prijateljstvu, nežnosti i posvećenosti, da porodica ne mora da bude trajno ranjena time što je razbijena, da se rane mogu zaceliti, da se mogu praviti bolji izbori i da svako ima pravo (i dužnost) da pronađe svoju sreću u ljubavi.

Zato odaberi nekog koga bi sutradan preporučila svojoj ćerci.

Razmisli o tome kakav treba da bude taj čovek i kako želiš da se ona oseća pored njega – i nađi onog pored koga ćeš se ti osećati, kao što želiš da se oseća tvoje dete.

View this post on Instagram

@welovecoco ❤️

A post shared by kat irlin (@kat_in_nyc) on

Budi sa nekim ko u tebi izaziva radost, onakvu kakvu bi htela da je ima tvoje dete, svakog dana. Ko govori tvojim jezikom ljubavi, tako da si sigurna da te voli i da razume koliko ti voliš njega, jer to je ono što priželjkuješ za svoju devojčicu – da voli i bude voljena i da nikada ne sumnja u to.

Budi sa nekim ko će ostati tu, kad je teško. Ko neće odustati, naljutiti se zbog sopstvene nemoći, ko neće prepustiti tebi da nosiš sav teret i sakriti se iza tvoje snage i hrabrosti. Ko će te zagrliti i pustiti da se isplačeš i neće ti prebacivati da si preosetljiva i dokazivati ti da nema realnog razloga da se toliko uznemiravaš. Ko vodi računa o tvojim osećanjima, umesto da ih obezvređuje i oduzima mu značaj (zato što mu je teskobno sa osećanjima, što ne ume da ih izrazi i što ne želi da narušavaju njegov komfor) – jer to je ono što želiš za svoju ćerku. Nekog na koga će moći da se osloni u svakom smislu, kao što se sada oslanja na tebe. Nađi sebi takav oslonac, da bi mogla da podeliš sa nekim teret pružanja oslonca.

Editors choice