Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Razmišljaš o stabilnoj vezi, o drugom braku, ne samo zbog sebe, već i zbog primera koji svojim životom i svojim izborima treba da pružiš svojoj ćerci. Ona treba da zna da ljubav postoji, da se dvoje ljudi može udružiti u prijateljstvu, nežnosti i posvećenosti, da porodica ne mora da bude trajno ranjena time što je razbijena, da se rane mogu zaceliti, da se mogu praviti bolji izbori i da svako ima pravo (i dužnost) da pronađe svoju sreću u ljubavi.

Zato odaberi nekog koga bi sutradan preporučila svojoj ćerci.

Razmisli o tome kakav treba da bude taj čovek i kako želiš da se ona oseća pored njega – i nađi onog pored koga ćeš se ti osećati, kao što želiš da se oseća tvoje dete.

View this post on Instagram

@welovecoco ❤️

A post shared by kat irlin (@kat_in_nyc) on

Budi sa nekim ko u tebi izaziva radost, onakvu kakvu bi htela da je ima tvoje dete, svakog dana. Ko govori tvojim jezikom ljubavi, tako da si sigurna da te voli i da razume koliko ti voliš njega, jer to je ono što priželjkuješ za svoju devojčicu – da voli i bude voljena i da nikada ne sumnja u to.

Budi sa nekim ko će ostati tu, kad je teško. Ko neće odustati, naljutiti se zbog sopstvene nemoći, ko neće prepustiti tebi da nosiš sav teret i sakriti se iza tvoje snage i hrabrosti. Ko će te zagrliti i pustiti da se isplačeš i neće ti prebacivati da si preosetljiva i dokazivati ti da nema realnog razloga da se toliko uznemiravaš. Ko vodi računa o tvojim osećanjima, umesto da ih obezvređuje i oduzima mu značaj (zato što mu je teskobno sa osećanjima, što ne ume da ih izrazi i što ne želi da narušavaju njegov komfor) – jer to je ono što želiš za svoju ćerku. Nekog na koga će moći da se osloni u svakom smislu, kao što se sada oslanja na tebe. Nađi sebi takav oslonac, da bi mogla da podeliš sa nekim teret pružanja oslonca.

Editors choice