Malo šta je tako seksi kao uspeh. Ipak, nekako smo navikli na kliše priče da iza uspešnog muškarca stoji žena, a da žena teško uspeva bez stabilne porodične podloge.

Navodimo vam najseksipilnije svetske lidere kompanija koji su, po pitanju ljubavnog života, još uvek na tržištu.

Endi Dun

endi dun Singl, seksi i na čelu najvećih svetskih kompanija

Ovaj gospodin od stila bavi se odećom, tako da biste imali o mnogo čemu da pričate. On je pravi modni guru i na čelu je kompanije “Bonobos”, visoko je obrazovan, sladak je i –nema devojku.

Dru Hjuston

dru hjuston Singl, seksi i na čelu najvećih svetskih kompanija

Slatki, plavooki biznismen na čelu je kompanije “Dropbox”. Istina, ima devojku, ali dok ne razmene zavete, ne gubimo nadu. Zanimljivim ga čini i činjenica da je odbio vrlo primamljivu ponudu Stiva Džobsa, koji je želeo da kupi “Dropbox”.

Kler Čejmbers

951 1Chambers grey skirt Singl, seksi i na čelu najvećih svetskih kompanija

Ova prelepa Njujorčanka na čelu je kompanije “Journelle”, koju je pokrenula pod zanimljivom anti-Victoria’s Secret kampanjom, uz poruku “Nosila bih ovaj donji veš, čak i da sam časna sestra!”. Uspešna Kler nema dečka, i ne žali se.

Evan Špajgel

evan Singl, seksi i na čelu najvećih svetskih kompanija

Ne dozvolite da vas ovaj bejbi fejs zavara. Evan je opasan igrač. Ima diplomu Stenforda, milioner je, na čelu je “Snapchat-a”, a povezivali su ga sa nekim vrlo popularnim damama, među kojima je i Tejlor Svift.  Ovaj nestašni momak nekada je radio kao stažista, promovišući “Redbul” po klubovima, a trenutno je singl, pa požurite.

Kris Salgardo

kris sargado Singl, seksi i na čelu najvećih svetskih kompanija

Za one koji vole tvrđe momke, idealan je ovaj mišićavi biznismen koji voli vožnju brzim motorima. Direktor je kompanije “Kiehls” koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda, singl je i živi u San Francisku.

Jasna Stanić

 

Comments