Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Ima toliko divnih devojaka i žena koje su solo. Svuda, u vašem bližem i širem okruženju. Gledaju svoja posla, divno izgledaju, pametne su i uspešne. Bliže se tridesetoj, ili su je već pregazile. Neke su razvedene, neke su izašle iz ozbiljne, duge, naporne i degradirajuće veze, možda odavno. Same su već dovoljno dugo da bi uz etiketu solo, stajao prefiks trenutno. Jer već neko vreme stoji još uvek.

Kad je muškarac koji se primiče tridesetoj, ili je već zagazio u četvrtu deceniju sam, on živi bez opterećujućih dijagnoza koji čak i ne postoje u muškom rodu. Deda-momak? Usedelac? Raspuštenko? Nema toga. On je momak i prilika i neko ko verovatno uspešno izbegava zamke razjarenih baba devojaka kojima zvonjava biološkog sata zaglušuje razum, pa samo gledaju kako će nekome da se uvale, da ga upecaju, da ga obrlate, nagaze, vežu i obavežu.

Jer čemu bi težile te solo žene? Soliranju? Ma to niko normalan ne bi poverovao! Mogu one da lažu sebe, ali znamo mi. Čuvamo svoje muževe i momke od takvih, danonoćno. Menjale bi se one sa nama, samo da mogu. A šta li im fali kad su još uvek same, a?
O, eto širom otvorenih dvokrilnih vrata, kroz koja se guraju i padaju jedne preko drugih odvratne dijagnoze, koje se pripisuju solo devojkama i ženama.

Frustrirane, nedojebane kučke. Sigurno im nešto fali, čim ih niko neće. Ajkule koje love u mutnom i ugrožavaju bračna ognjišta poštenih žena. Otimačice muževa i momaka, proždiračice i kvariteljke momaka koji imaju izvesnu slabost prema damama, što će reći, gotovo svih.

Zena Singl status: Šta to govori o tebi?

Editors choice