Otkrili ste ono blaženstvo spoznaje o sopstvenoj svrhovitosti, koju imate sami sa sobom i ne treba vam niko. Opcija “srećno singl” u statusu veze na Facebook-u ne postoji, ali ona bi baš tačno opisala vaš položaj.

Svašta ste iskusili, iza vas su ljubavni uzleti i padovi, mirne luke i brodolomi i sada se napokon osećate kao gospodar i uživalac svog života. Nije vam potreban muškarac da biste se osećale potpuno, voljeno i normalno, imate posao koji vas ispunjava, prijatelje koji vas vole takve kakvi ste, brojna interesovanja, koja vam niko ne usmerava i ne ograničava. Otkrili ste unutrašnju slobodu bez i jednog mesta bola i nezadovoljstva, koje vapi za deljenjem, utehom, potvrdom.

Celo vaše biće emituje signal visoke frekvencije “sreća, sreća radost, uživancija” i onda se pojavi neko ko je primio poruku i ko bi mogao da bude onaj pravi. I umesto da vam to kompletira sreću, vi se zabrinuto pitate gde je bio do sada, kad vam je bio potreban? I šta sad da radite sa njim, kad vam je tako dobro samoj sa sobom?

gospodin pravi1 Zadovoljna si i single, ali pravi kuca na vrata!
Comments