Veza je nešto na čemu se mora konstatno raditi. Ne smeš nikako da je zapustiš, da prestaneš da se trudiš i da se ponašaš kao da ti nije dovoljno stalno, čak iako verovatno jeste. Za vezu je potrebno dvoje, samim tim obe osobe moraju da doprinesu toj vezi, da rade na tome da je učine što boljom, kao i da njihov partner bude što srećniji. Postoji toliko stvari koje možeš da uradiš da poboljšaš vezu i učiniš komunikaciju između tebe i voljene osobe što boljom, a među njima su i neke sitnice koje ti možda do sad nije palo na pamet da primeniš.

Svaki dan se zahvali tvom partneru na nečemu što uradi za tebe

Većina nas uzima mnoge stvari zdravo za gotovo, ne obraćamo pažnju na one sitne izlive ljubavi, koji se provlače kroz naš život svakodnevno. Recimo, kada te tvoj partner pita da li si jela, ili recimo kada ti spremi doručak i donese ga u krevet, prošeta psa umesto tebe, iznenadi te tvojim omiljenim slatkišem, to su sve sitnice koje radi osoba kada te voli, a svi mi u većini slučajeva se naviknemo na ove stvari, a ipak bi bilo lepo da iskažemo svoju zahvalnost osobi koja se trudi da nam udovolji.

7 4 Sitnice koje će poboljšati tvoju vezu

Budi na njegovoj strani kada ga nešto nervira

Uvek treba da budeš tu za svog partnera kada ima neki problem, ili kada ga je neko isprovocirao ili iznervirao na bilo koji način, ljudima je potrebna podrška i u dobru i u zlu, samim tim minimum što možeš da uradiš jeste da ga saslušaš, budeš tu za njega, i ukoliko je u pitanju neki ozbiljniji problem, pomogneš mu da ga reši.

2 7 Sitnice koje će poboljšati tvoju vezu

Kupi novi donji veš

Ovo nije samo za njega, već i za tebe. Nije toliko veš bitan, koliko činjenica da se trudiš, da ti je stalo da izgledaš lepo, a ne da se opustiš čim veza malo potraje i zapustiš svoj izgled.

3 6 Sitnice koje će poboljšati tvoju vezu
Comments