Pitanja koja im postavljate, sitni gestovi, ponašanje – ima dosta toga preko čega vaši momci prelaze ćutke i džentlmenski, ali kad bi hteli o tome da pričaju, rekli bi vam da ih te sitnice na koje vi ne obraćate pažnju, ili mislite da su simpatične, prosto nerviraju.

par 31 Sitnice koje nerviraju vaše momke

Kad pitate da li vam u tim pantalonama zadnjica izgleda velika. Oni dobro znaju da je to trik pitanje i da bi trebalo da vam daju neki kompliment, uverenje da izgledate super i da im se sviđate. To je kamčenje komplimenta i njima se od toga nešto stisne u grudima i umesto da vam procene zadnjicu u pantalonama i kažu vam da je bolje da obučete one crne (kao što bi vam rekla drugarica) oni se nateraju da procede neku kiselu i neuverljivu podršku vašoj nesigurnosti.

Da li vam se dešava da u društvu u kome se osećate komotno (vaše prijateljice) i u kome ste zajedno sa svojim dečkom, pričate o njemu kao da nije prisutan? Ili izlažete neku vašu sitnu raspravu, čisto da informišete prijateljice o svom emotivnom stanju, ili ga hvalite govoreći o nekom njegovom poduhvatu o kome on inače nikome ne govori. Vidite, oni se zbog toga osećaju kao da su progutali žabu. Nemojte to više nikad da radite.

Comments