Ovog vikenda svi koji posete UŠĆE Čarobni grad sigurno će se dobro provesti jer ih u subotu, 20. decembra od 19 časova očekuje besplatan koncert popularnog benda Frajle. Istog dana biće otvorena i humanitarna izložba Tamare Kusovac i udruženja NURDOR.

Šarmantne „Frajle“ za posetioce Ušća pripremile su repertoar hitova među kojima su „Štiklice“, „Ko se to meni zaljubio“, „Šunjam se“ i „Fina“. Koncert će biti održan u novogodišnjem ambijentu UŠĆE Čarobnog grada u holu šoping centra, a specijalni gost nakon koncerta biće i Deda Mraz koji će pozdraviti mališane i najaviti besplatno fotografisanje koje počinje u nedelju, 21. decembra.

Frajle u USCE Carobnom gradu Sjajna zabava za vikend u UŠĆE Shopping Centru

Sve do kraja januara biće otvorena i tradicionalna izložba Tamare Kusovac i brojnih drugih umetnika, kao i štand Udruženja NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka). Na licu mesta biće izložene već poznate statue sova, nakit, čestitke, zanimljivi ukrasi za kuću, modni dodaci… Svako će moći da pronađe nešto po svom ukusu. Deo sredstava od prodaje umetničkih predmeta i čestitki biće iskorišćen za rekonstrukciju i proširenje kapaciteta hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Izlozba Tamare Kusovac Sjajna zabava za vikend u UŠĆE Shopping Centru

UŠĆE Shopping Centar će zbog povećane posećenosti pred praznike, u periodu od 26. do 30. decembra produžiti radno vreme do 23 časa.

Comments