SK brand, čiji je osnivač poznati umetnik Stefan Koković, predstaviće na ovogodišnjem Balkan Art Fashion Event-u (BAFE) kolekciju – Wild and Free.

Stefan kaže da je želeo da iza brenda stane svojim iskustvom fotografa i grafičkog dizajnera, a inspirisan je tropskim motivima i bohemian stilom. Zanimljiv detalj predstavljaju srpski motivi, posebno oni sa ćilima iz Pirota. Time se kolekcija bliže povezuje sa tradicijom.

coll 14f r SK brend slavi život coll 13f r SK brend slavi život

Kako godinama proizvodi majice, odlučio je da one budu većinski deo revije, no u kolekciji će se videti i drugi odevni predmeti – trenerke, letnje haljine, a posebnu zanimljivost predstavljaju dizajnirani jastuci koji su obogatili ovaj lifestyle brend. U okviru kampanje pojavila su se poznata, glumačka lica naše scene kao što su – Jelena Gavrilović, Slobodan Stefanović i Tamara Dragičević, a takođe će i mnogi drugi podržati brend na veče revije.

coll 11f r SK brend slavi život coll 10f r SK brend slavi život

„Već neko vreme se pronalazim u holističkom načinu življenja, redovno meditiram i pronašao sam balans sopstvenog bića i mislim da će se to osetiti kroz kolekciju. Posle perioda turbulentnog i brzog života, shvatite da je zdravlje najvažnije, a već sledeća stavka je sopstvena sreća. To sam i želeo da prikažem – radost života, boje, dizajn i toplinu.“

coll 04f r SK brend slavi život coll 05f r SK brend slavi život coll 07f r SK brend slavi život

Prva, samostalna revija ovog brenda održaće se 09.06.2016. u prostorijama Studentskog Kulturnog Centra.

Comments