Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Skeniramo muškarce: Kad oni pocrvene

Skeniramo muškarce: Kad oni pocrvene

1/2

Možda mislite da muškarac ne bi trebalo da crveni, a možda vam je muška stidljivost slatka. Oni mrze kad je nama nešto na njima slatko, to znate. Micasto je za devojčice, a muškarce dodatno postiđuje kad su nam slatki. Mada smo i mi njima slatke kad se stidimo i kad smo micaste. Tojest, devojčice. E sad, oni umeju da pocrvene. Još ako su kratkokosi, što muškarci najčešće jesu, lepo se vidi kako im gore uši, čak i kad su tamnoputi. I ne crvene samo dečaci i mladići, nego i zreli muškarci. Najmanje sreće sa crvenjenjem imaju beloputi plavušani, oni planu u licu kao palidrvce. Šta je to što ih postiđuje?

Provaljeni su

Uhvaćeni su kako vam kopaju po tašni, što im momentalno ruši imidž kul momka, koji nije ljubomoran, bolesno radoznao i nepoverljiv. I tačno zna da vi tačno znate da je hteo da proveri da li ste poneli kondome, odnosno, da li su svi na broju. I tačno zna da vi tačno znate koliko je to glupo. Jer uvek možete da kažete da ih uvek nosite u tašni i da ste juče jedan dali prijateljici. I tačno zna da vi u tom trenutku u njemu vidite dečkića čija je tajna strast bila da kopa po maminoj tašni i koji nije tu nalazio samo siću i tik-tak. Opasne su ženske tašne, pune tajni, a muškarci koji bivaju uhvaćeni u preturanju nemaju kud nego da se stide i crvene.

640 Skeniramo muškarce: Kad oni pocrvene

Besramne ste

On je možda mislio da baš prefinjeno flertuje sa vama i da mu baš dobro ide i da će uskoro sebi raskrčiti teren za neki sledeći potez. On je fin momak i smatra da stvarima treba dati vremena da se postepeno razvijaju. Nije impulsivan i ne snalazi se baš u trenutnim izazovima. A vi ste bile bezobrazne, odnosno, praktične, jer vam je bilo jasno da ćete osedeti ako čekate na njegov sledeći potez i jednostavno ste preuzele stvar u svoje ruke. Direktno, smireno, gledajući ga u oči. Kao zmija žabu. Odmah je skrenuo pogled i planuo kao bulka. Pomislio je da je suviše nespretan i krivo mu je što se stvari ne odvijaju onako kako ih on vidi i zamišlja i srce mu je u grlu, jer ne može da veruje da mu je ono o čemu se još nije usudio da mašta, samo došlo pod ruku.

Editors choice