U 2021. godini bili smo svedoci povratka estetike dvehiljaditih, koji su nam se prikrali, a sad izgleda da će ostati tu do daljeg. Bennifer se vratio, Y2K manija trendova je obuzela sve modne industrije, ali i proizvođače telefona, jer sada ponovo možemo nekom da zalupimo slušalicu koristeći nove verzije flip telefona. Što se tiče beauty trendova, tu je večita trka, jer se stalno smenjuju i nemoguće ih je sve popamtiti. Zato smo se zapitali koji trendovi su se zadržali i koje smo najviše pretraživali na internetu, a to su…

Curtain bangs, Pixie cut i The wolf cut

Kada je frizura u pitanju, curtain bangs stil se vratio na velika vrata. Gotovo čitavog leta su sve devojke nosile “zavesa šiške”, iako traže posebnu vrstu posvećenosti. Inspiraciju je definitivno pronađena u frizurama iz 70-ih, baš onakvim frizurama kakve je nosila Brigitte Bardot. Curtain bangs su duže od klasičnih šiški i idealna su frizura ako želite da uokvirite lice. Isto tako, kada ste raspoloženi za male promene, šiške su odličan način da to učinite, jer se mogu efikasno skloniti s lica, a u slučaju da vam se ne dopadnu – brzo će porasti, ne brinite. Frizure uz curtain bangs koje su ljudi najviše pretraživali na internetu je frizura švedske influenserke Matilde Djerf.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Pixie cut je dramatična frizura 2021. godine u toku koje je doživela potpuni boom i svako ko je želeo ozbiljniju promenu isprobao ju je u toku karantina. Svakako da je klasik pixie cut uvek u modi, pa nikad nećete pogrešiti ako se odlučite da frizeru odnesete fotografiju Audrey Hepburn ili Belle Hadid. Ova frizura ne traži viši nivo stilizovanja, i savršena je za svakog kome haircare nije prioritet.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Comments