Sada dolazimo do prave zvezde 2021. kada je u pitanju hairstyle. Rock’n’Roll era se vratila uz the wolf cut. Ova frizura predstavlja hibrid dva stila koji su doživeli masovnu popularnost na TikToku jer su korisnici avanturistički birali da sami sebi odrade makeover. Trendseteri na ovoj mreži nisu bili usamljeni u tome da im kosa izgleda stepenasto, tršavo i čupavo. The wolf cut trendu se pridružila i mlada pevačica Billie Eilish, koja je šokirala svoje fanove kada je svoju dobro poznatu crno-zelenu kosu ofarbala u plavo, skrativši je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ovaj stil je najduže i najponosnije, ipak, nosila Miley Cyrus. I kada nju vidimo, zaista svi poželimo da isprobamo the wolf cut.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus)

Retinol, nikotinamid i krema sa SPF-om

Retinol, nikotinamid i SPF su postali sastavni deo skin care rutine svakog ko vodi računa o svojoj koži. Anti-ageing je oduvek bila tema koja je zanimala žene, tu nema pogovora, ali sada smo se mnogo više potrudile da naučimo na koji način naša koža upija određene sastojke i na koji način nam oni mogu pomoći. Upravo zbog toga je retinol favorit 2021. godine. Retinol je zapravo oblik vitamina A koji smanjuje pojavljivanje finih bora i ujednačava ten, dok je nikotinamid jak antioksidant koji tretira upalne procese na licu i usporava proces pigmentacije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jadé Marie (@jadeywadey180)

Prirodni makeup i TikTok obrve

Konturisanje lica doživelo je potpuni preobražaj zbog makeup artista Marija Dedivanovica koji je počeo da primenjuje nove, jednostavnije tehnike. Jedino je šminkanje obrva, zahvaljujući TikToku, postalo dramatičnije. U toku 2021. najtraženiji makeup je bio prirodni, upravo zbog toga što nismo bili u mogućnosti da izlazimo iz kuće toliko često, pa potreba za jačin makeupom nije postojala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Naslovna fotografija: instagram.com/matildadjerf

Milica Antić

Comments