Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

Možda te iscrpljuje tvoj stil života, možda si svesna da bi trebalo da imaš više različitih sadržaja, da budeš aktivnija, kao i da se češće opuštaš i duže spavaš, zdravije hraniš… Ali možda ti promiču neki razlozi koje i ne razmatraš i neke navike koje uopšte ne dovodiš u pitanje.

Možda ne piješ dovoljno vode

Voda ti je potrebna – za sve. Probava, kognitivne funkcije, mišići, sve! Možda si konstantno dehidrirana, pa bi trebalo da piješ više vode, da bi se osećala odmornijom.

Možda piješ suviše vode

Generalno mišljenje je da nije moguće piti suviše vode, ali tajming je možda ono što te remeti. Ukoliko uveče piješ veću količinu vode nego tokom dana, bešika ti neće dati da se naspavaš – ustajaćeš svaki sat da ideš u toalet i nećeš se naspavati.

Nered te napada

Možda ti je u kući haos, jer ne uspevaš da se organizuješ i da redovno sređuješ, a možda imaš i ukućane koji prave nered i dovode te do očajanja – ti bi sama lako održavala red, kad ga jednom napraviš, ali oni ne umeju da koriste jednu čašu za vodu i da operu tanjir i pribor posle jela, njihove cipele su uvek nasred hodnika, stvari razbacane svud po kući, kupatilo večito poplavljeno kad se oni tuširaju. Život sa tinejdžerima i neodgovornim partnerima ume da dovede do užasnog mentalnog zamora, kad više ne možeš da zahtevaš i ponavljaš jedno te isto, a ne možeš ni da prihvatiš lom i haos, jer se osećaš loše u neredu.

Editors choice