5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/3

Možda te iscrpljuje tvoj stil života, možda si svesna da bi trebalo da imaš više različitih sadržaja, da budeš aktivnija, kao i da se češće opuštaš i duže spavaš, zdravije hraniš… Ali možda ti promiču neki razlozi koje i ne razmatraš i neke navike koje uopšte ne dovodiš u pitanje.

Možda ne piješ dovoljno vode

Voda ti je potrebna – za sve. Probava, kognitivne funkcije, mišići, sve! Možda si konstantno dehidrirana, pa bi trebalo da piješ više vode, da bi se osećala odmornijom.

Možda piješ suviše vode

Generalno mišljenje je da nije moguće piti suviše vode, ali tajming je možda ono što te remeti. Ukoliko uveče piješ veću količinu vode nego tokom dana, bešika ti neće dati da se naspavaš – ustajaćeš svaki sat da ideš u toalet i nećeš se naspavati.

Nered te napada

Možda ti je u kući haos, jer ne uspevaš da se organizuješ i da redovno sređuješ, a možda imaš i ukućane koji prave nered i dovode te do očajanja – ti bi sama lako održavala red, kad ga jednom napraviš, ali oni ne umeju da koriste jednu čašu za vodu i da operu tanjir i pribor posle jela, njihove cipele su uvek nasred hodnika, stvari razbacane svud po kući, kupatilo večito poplavljeno kad se oni tuširaju. Život sa tinejdžerima i neodgovornim partnerima ume da dovede do užasnog mentalnog zamora, kad više ne možeš da zahtevaš i ponavljaš jedno te isto, a ne možeš ni da prihvatiš lom i haos, jer se osećaš loše u neredu.

Editors choice