All Eyes On You: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati?

Novi #wedding trendovi za koje bi trebalo da znaš

Nutricionisti savetuju: Kako da se hraniš kada treniraš + želiš da smršaš!

Tvoj tajni plan: Zašto je proleće idealan trenutak da počneš da trčiš i ostvariš rezultate koje želiš!

#fashioninspo: Patike koje će svaki tvoj prolećni stajling podići na viši nivo

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Nova pravila: Athleisure look kao autfit za izlazak!

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

1/3

Možda te iscrpljuje tvoj stil života, možda si svesna da bi trebalo da imaš više različitih sadržaja, da budeš aktivnija, kao i da se češće opuštaš i duže spavaš, zdravije hraniš… Ali možda ti promiču neki razlozi koje i ne razmatraš i neke navike koje uopšte ne dovodiš u pitanje.

Možda ne piješ dovoljno vode

Voda ti je potrebna – za sve. Probava, kognitivne funkcije, mišići, sve! Možda si konstantno dehidrirana, pa bi trebalo da piješ više vode, da bi se osećala odmornijom.

Možda piješ suviše vode

Generalno mišljenje je da nije moguće piti suviše vode, ali tajming je možda ono što te remeti. Ukoliko uveče piješ veću količinu vode nego tokom dana, bešika ti neće dati da se naspavaš – ustajaćeš svaki sat da ideš u toalet i nećeš se naspavati.

Nered te napada

Možda ti je u kući haos, jer ne uspevaš da se organizuješ i da redovno sređuješ, a možda imaš i ukućane koji prave nered i dovode te do očajanja – ti bi sama lako održavala red, kad ga jednom napraviš, ali oni ne umeju da koriste jednu čašu za vodu i da operu tanjir i pribor posle jela, njihove cipele su uvek nasred hodnika, stvari razbacane svud po kući, kupatilo večito poplavljeno kad se oni tuširaju. Život sa tinejdžerima i neodgovornim partnerima ume da dovede do užasnog mentalnog zamora, kad više ne možeš da zahtevaš i ponavljaš jedno te isto, a ne možeš ni da prihvatiš lom i haos, jer se osećaš loše u neredu.

Editors choice