Povodom početka školske godine, kompanija Imlek donirala je komplete udžbenika i Moja Kravica paketiće štićenicima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Kompanija Imlek nastavlja da podržava i promoviše edukaciju dece i sa tim ciljem obeležila je početak školske godine sa školarcima koji nastavljaju da ispisuju najlepše stranice u svom životu, koje će zauvek pamtiti.

Miloš Stanković zamenik upravnika Centra za zaštitu odojčadi dece i omladine i Marija Malović menadžer za odnose sa javnošću ko Sladak početak za novu školsku godinu

U svečanoj sali stacionara Zvečanska organizovano je uručivanje udžbenika i druženje sa mališanima iz ove ustanove. Svečanoj dodeli prisustvovalo je 25 osnovaca, kojima su predstavnici kompanije Imlek poželeli uspešan i srećan početak školske godine. Kompanija Imlek konstantno se bavi socijalnim pitanjima, a najveću podršku pruža deci i socijalno ugroženima, baš kao što je ovog puta to bio slučaj sa Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Još jedna od humanih aktivnosti kompanije Imlek jeste i obezbeđivanje zdrave mlečne užine, donirajući brojne domove i škole širom zemlje mlečnim proizvodima, u cilju podsticanja zdravog razvoja dece.

Pravo na obrazovanje je temelj svakog društva. Pored zdravog odrastanja, naša kompanija se trudi da sva deca imaju bezbrižno i srećno detinjstvo i u skladu sa tim smatramo da i deci bez roditeljskog staranja treba obezbediti najbolje uslove da zdravo i srećno odrastaju. Ovo je samo jedna od akcija koje kompanija Imlek već dugi niz godina sprovodi u cilju pomoći najugroženijima.” izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Comments