U svetu u kome vladaju muškarci žensko telo je oduvek bilo na ceni. Istorija ne pamti kako je tačno izgledala Jelena Trojanska, ali činjenica je da su zbog nje upriličili omanji svetski rat. Da vidimo koje su to današnje guze za kojima uzdiše vojska obožavalaca.

1. Beyonce

normal 002 Slavne guzice

Postala je sinonim za seksepil!

Osim što ima dupe k’o Rusija, Bijonse je poznata pevačica. Vrcka u gotovo svim spotovima i ne sećam se da je bilo mnogo sumnje da joj je pozadina nastala prirodnim putem. Da nije operisana, dokazivala je time što joj se zadnjica užasno znoji tokom nastupa, te je zabranila da joj tada fotografišu taj deo tela.

beyonce2 Slavne guzice

Izmislila je reč - bootylicius!

2. J-Lo

Jennifer Lopez body shape Fashion Tips About Women Fashion Trend of Low rise jeans Slavne guzice

Zbog nje su operacije uvećanja dupeta postale hit...

O Džej Lo se može reći koješta. Stigla je, ne jednom, da bude na meti “South Park”-ovaca. Ipak, mora joj se odati priznanje. Stvorila je kult zadnjice i omogućila devojkama širom sveta da se zbog poveće guze osećaju seksi, a ne utučeno. Naizmenično voli i mrzi svoju zadnjicu, a priča se da ju je osigurala na milion dolara.

Jennifer Lopez Wallpapers 2010 4 Slavne guzice

Njena guza je debelo osigurana!

3. Kim K

Slika3 1 Slavne guzice

Nije ni latino, a ni crnkinja, a ima guzičetinu i po!

Priča o Kim K podseća na trabunjanje naduvanog alkoholičara probuđenog policijskim reflektorom. “Neki seks… video na internetu… ples sa zvezdama… mama… sestre… lažni brak… razvod…” Teško je reći zaista zbog čega je slavna, ali put je svakako utrla zadnjicom. No, za razliku od prethodne dve dive, Kim K je gotovo izvesno svoje dupence naručila iz kataloga kod plastičnog hirurga.

kim kardashian hard booty 500x375 Slavne guzice

Lažan brak, lažna karijera, lažna guza...

4. Amber Rose

amber rose Slavne guzice

Bivša devojka Kanye West-a.

Amber Rouz, još jedan primer opakih gluteusa maksimusa. “Never trust a big butt and a smile”, rekao je Rouzin bivši, Kanje Vest (Kanye West). Viđali ste je u spotovima i na fotografijama sa bivšim dečkom.

Amber rose kanye west Slavne guzice

Nije Kanye mutav...

5. Christina Hendricks

christina hendricks hot big tits 002 Slavne guzice

Junakinja serije "Mad Men".

Počela je kao model, probijala se kroz televizijske serije i male uloge na filmu. Na kraju se probila ulogom u seriji “Momci sa Menhetna” (“Mad Men”). Publika je zapazila kako dobro izgleda, a kritika da je ona pravi dragulj lepote u stilu starog Holivuda. Poredili su je sa Merlinkom (Marilyn Monroe), Džejn Rasel (Jane Russell) i Veronikom Lejk (Veronica Lake). Vivijen Vestvud (Vivienne Westwood) je proglašava “otelotvorenjem lepote”. Sirotoj Kristini nije pravo što joj niko ne hvali talenat i trud, ali ipak voli da se natrti na crvenom tepihu i pokaže šta je rasna ženska.

Christina hendricks 5 Slavne guzice

Vratila je obline u modu.

Dupeljupci kažu da guza ima oblik obrnutog srca. Premda se slobodnije pokazuje od grudi, dupence je nepravedno zapostavljeno. Draga gospodo guzičari, drage dame obimnog guzja, nazdravimo svim ovim ženama što svojim uspehom promovišu pozadinu koja ih je proslavila! Živeli!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments