Za one koji se oporavljaju od izgubljene ljubavi, važno je ne odustati, jer već će doći princ na belom konju. U stvari, već postoje holivudske neženje kojima je očajnički potrebna ljubav. Ovde su neke od zvezda kojima želimo da pronađu pravu ljubav što pre.

Robert Patinson (Robert Pattinson)

Od kako se završila njegova ljubavna priča sa Kristen Stjuart (Kristen Stewart), mladog medijskog vampira karakteriše držanje dalje od medija, alkohol i tužne ljubavne priče. Pevačica i njegova prijateljica Kejti Peri (Katy Perry) našla mu se da sasluša sve ljubavne probleme. Bilo da mu je ona rame za plakanje ili, malo verovatno, buduća devojka, Robertu želimo da doživi pravu ljubavnu bajku, kakvu i zaslužuje.

741 Slobodne zvezde koje želimo da vidimo zaljubljene

Nadamo se ljubavnoj romansi

Kameron Dijaz (Cameron Diaz)

Glumica je bila u ljubavnim aferama sa Metom Dilonom (Matt Dillon), Džeredom Letom (Jared Leto), Džastinom Timberlejkom (Justin Timberlake) i Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez), ali je trenutno sama. Skoro je napunila 40 godina, ali je i dalje jako privlačna i rasprodaje ulaznice za filmove u kojima glumi. Njen najnoviji film “Šta da očekujete kada iščekujete” (What To Expect When You’re Expecting) nas je naveo da se zapitamo da li Kameron planira porodicu u skorije vreme. Ona je na to odgovorila da ipak želi decu jednoga dana…

Slika 331 Slobodne zvezde koje želimo da vidimo zaljubljene

Želimo joj da ispuni svoje snove

Džerard Batler (Gerard Butler)

Dok posmatramo njegove divne obožavateljke, ne možemo a da se ne zapitamo kako treba da izgleda dama koja će njegov nestašni temperament ukrotiti. Viđen je sa rumunskom manekenkom, Madalinom Genea (Madalina Ghenea). Nadamo se da će mu ona pomoći da zaboravi stare navike.

Slika 425 Slobodne zvezde koje želimo da vidimo zaljubljene

Da li će ga neka žena primiriti, ili će naći dovoljno nestašnu?

Kejti Holms (Katie Holmes)

Nije da ova mlada glumica mora da počne odmah da traži novog partnera… Iako se skoro razvela, ima dovoljno vremena da pronađe pravu ljubav, ili čak sreću u novom braku. Pored toga što je samohrana majka, otkad se razvela, Kejti privlači pažnju muške populacije.

Slika 522 Slobodne zvezde koje želimo da vidimo zaljubljene

Nadamo se srećnom kraju za Kejti

Izvori fotografija: www.images4.fanpop.com www.2.bp.blogspot.com www.celebforyou.com, twicarol.blogspot.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments