Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Ok, naivno je očekitvati da ćeš upornim ljubljenjem nekoj žabi pomoći da se preobrazi u princa, ali niko nije rekao da treba da se ljubiš! Ima dovoljno razumnih i neromantičnih razloga da pružiš šansu nekome ko ti ne izaziva žmarce i koga nemaš želju da dodirneš i poljubiš.

Imaš vremena da ga upoznaš kao osobu

Pošto te hemija ne gura u njegov zagrljaj, ne moraš da se suzdržavaš i da “trčiš još jedan krug” pre nego što utrčiš u krevet sa njim, nego možeš da se opustiš i da dozvoliš sebi da ga upoznaš, kao osobu. Mnogo je verovatnije da te fizička privlačnost navede na pogrešan izbor i ugura u vezu sa nekim ko ti uopšte ne odgovara, nego da pogrešiš sastajući se i družeći se sa tipom pored koga ti se ne znoje dlanovi od uzbuđenja.

Da, možda će početi da ti se sviđa

Ako ustanoviš da je on osoba kojoj se diviš i poštuješ je, da imate mnogo toga zajedničkog i da se pored njega osećaš uvaženo, poželjno, opušteno i ženstveno, možda shvatiš da ti se on baš sviđa i da ti uopšte nije važno što nije visok i mišićav i što uopšte ne liči na muškarce koji se tebi sviđaju (na prvi pogled).

Editors choice