Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Možda stekneš novog prijatelja

Možda oboje ustanovite da niste romantično zainteresovani jedno za drugo, ali da se dobro zabavljate i da biste baš mogli da se družite – što da ne? Prijatelj za odlaske na koncerte i pijančenja posle kojih se nećeš probuditi pored nekog tipa za koga si u pijanom stanju mislila da je očaravajući – u društvu prijatelja se osećaš bezbednije, a nasrtljivci će se držati podalje.

Možda naučiš nešto novo

Možda ti druženje sa nekim čija ti fizička privlačnost ne skreće pažnju i ne tera te da se ponašaš kao ženka u teranju, pomogne da otkriješ i naučiš nešto novo. Da otkriješ nova interesovanja, naučiš neke veštine, saznaš nešto novo o sebi i svetu – da proširiš granice svoje perspektive i svojih ubeđenja. Možda shvatiš šta tačno želiš od muškarca sa kojim želiš vezu i partnerstvo, a šta nikako više nećeš tolerisati – hladna glava je u stanju da praktikuje razum i da koristi inteligenciju i povezuje utiske, iskustva, osećanja i razmišljanja, a drugi ljudi, oni kojima dozvolimo da nam se približe i uspostavimo komunikaciju i interakciju, često služe kao katalizatori za naša unutrašnja otkrovenja.

Nemaš pametnija posla

To svakako nije laskavo za onog sa kim izlaziš, ali taj motiv možeš da zadržiš za sebe. Sebično gledano, svakako je bolje da se sa nekim družiš i nekuda ideš i možda saznaš, otkriješ i doživiš nešto novo, nego da sediš kod kuće i pitaš se šta ti fali i zašto si sama.

Naslovna fotografija: instagram.com/kat_in_nyc

Brankica Milošević

Editors choice