Obično, kada gledamo neki film volimo da se poistovećujemo sa glavnim glumcima. Volimo da maštamo kako je i nama sve idealno u životu, kako svaka priča ima srećan kraj i kako je naš partner onaj Pravi. E, za neke zvezde to u vezi sa partnerom i jeste tačno! One svog gospodina Idealnog ne samo da imaju na filmu, već – i kod kuće! Samo, pitanje je koliko su dugo mogle da žive u bajci…

Madona i Šon Pen

“Material Girl”, Madona (Madonna), i holivudski Bad Boy, Šon (Sean Penn), upoznali su se baš na snimanju spota za pomenutu pesmu (“Material girl”). Tu su se strasti rasplamsale i usledilo je venčanje 1985. Naredne godine su zaigrali u filmu “Iznenađenje u Šangaju” (Shanghai Surprise) u kome su, kao i u stvarnom životu, bili partneri. On lovac na blago, ona misionarka u potrazi za lekom od opijuma. Udruženi su u romantičnoj, haotičnoj poteri za ukradenim draguljima zbog čega im je život u stalnoj opasnosti. Naravno, na kraju uspevaju da se odupru i najvećim lopovima i švercerima u Šangaju. Ovaj film je bio hit, nominovan je za šest Razzie nagrada, ali Madona je, nažalost, proglašena za najgoru glumicu. Hm, pa ipak je ona pevačica… Elem, njihov zajdnički život nije bio tako idealan kao na filmu, razveli su se 1989. godine, nakon nekoliko tabloidnih priča kako Pen fizički maltretira Madonu.

slika 159 Slučajni partneri

"Iznenađenje u Šangaju"

Meg Rajan i Rasel Krou 

Holivudska ljubimica Meg (Meg Ryan) i još jedan opasni momak, Rasel (Russell Crowe), spojili su se na snimanju pomalo zaboravljenog trilera “Dokaz života” (Proof of Life). Međutim, zbližavanje koje je tada usledilo, izazvalo je veliki skandal, jer je Meg još uvek bila u braku sa Denisom Kvejdom (Dennis Quaid). Pošto je, dakle, bila umešana i treća osoba, ni ova veza nije imala happy end i glumci su se rastali posle nekih godinu dana.

slika 236 Slučajni partneri

"Dokaz života"

Elizabet Tejlor i Ričard Barton

Ovaj par, Eliazbet (Elizabeth Taylor) i Ričard (Richard Burton), upoznao se po prvi put na snimanju filma “Kleopatra” (Cleopatra, 1963) i tada su, zbog obostrane preljubničke afere, otvorili sezonu modernog, tabloidnog novinarstva. Godine 1966. glumili su zajedno i u filmu “Ko se boji Virdžinije Vulf?” (Who’s Afraid of Virginia Woolf?), 1967. u filmu Ukroćena goropad (The Taming of the Shrew), sve u svemu, bili su partneri u čak deset filmova. Bili su dvaput u braku, prvi put deset godina, a drugi put manje od godinu dana, ali s obzirom na to da je ovo bila jedna od onih ljubavi za sva vremena, imali su solidan rok trajanja.

slika 325 Slučajni partneri

"Ko se boji Virdžinije Vulf?"

Dru Berimor i Džastin Long

Dru (Drew Barrymore) i Džastin (Justin Long) su više puta raskidali i mirili se; poslednji put su podgrejali strasti snimajući “Ljubav na daljinu” (Going the Distance), ali su se rastali i pre nego što je film premijerno prikazan. Još jedna propala holivudska veza.

slika 417 Slučajni partneri

"Ljubav na daljinu"

Nikol Kidman i Tom Kruz

I ovaj par, Nikol (Nicole Kidman) i Tom (Tom Cruise), više puta je sarađivao, prvi put 1990. godine kada su snimali “Dane groma” (Days of Thunder). Iste godine, na Badnje veče su se i venčali. Godine 1992. zajedno su snimili “Tamo daleko” (Far and Away), a 1999. “Širom zatvorenih očiju” (Eyes Wide Shut). Svi filmovi su bili hit i zaradili su preko 150 miliona dolara. Vremenom je ljubav počela da bledi i nedugo nakon snimanja “Širom zatvorenih očiju”, tačnije 2001. godine, usledio je razvod. Ovih dana je aktuelna priča da se Tom ponovo razvodi, doduše sada od Kejti Holms (Katie Holmes), i to zbog njegove navodne afere sa Dejvidom Bekamom (David Beckham)!

slika 515 Slučajni partneri

"Širom zatvorenih očiju"

Rejčel Mekdams i Rajan Gosling

Čuveni i širom sveta omiljeni film “Beležnica” (The Notebook) spojio je dvoje preslatkih glumaca Rejčel (Rachel McAdams) i Rajana (Ryan Gosling). Ovaj film je postao kultni klasik, omiljena ljubavna drama svih vremena. Nažalost, tako velika ljubav koja je cvetala između filmskih junaka Noe i Eli, u stvarnom životu nije dugo trajala – par se rastao nakon dve godine zabavljanja.

slika 614 Slučajni partneri

"Beležnica"

Dženifer Aniston i Vins Von

Dženifer (Jennifer Aniston) je bila sveže razvedena od glumca Breda Pita (Brad Pitt) kada je na snimanju filma “Raskid” (The Break-up) upoznala Vinsa (Vince Vaughn). Bilo je očigledno da su stvoreni jedno za drugo, hemija je odmah proradila. Međutim, film koji su zajedno snimili i u zahvaljujući kome su se i upoznali, bio je i razlog njihovog rastanka. Naime, Vins je smatrao da film koji govori o raskidu, nikako nije dobar temelj za vezu.

slika 712 Slučajni partneri

"Raskid"

Ema Stoun i Endrju Garfild

“Neverovatni Spajdermen” (The Amazing Spider-man) je film novijeg datuma, tako da je i veza između Eme (Emma Stone) i Endrjua (Andrew Garfield) isto tako sveža. Za sada ljubav dobro napreduje, par se lepo slaže i nema nikakvih problema na vidiku. Držimo palčeve da tako i ostane; neka oni budu primer kako i veza dvoje uspešnih, poznatih ljudi, ipak može da uspe!

slika 811 Slučajni partneri

"Neverovatni Spajdermen"

Anđelina Žoli i Bred Pit

Bredu nije uspelo sa Dženifer, ali mu je sa Anđelinom (Angelina Jolie) i te kako krenulo. Iako su se mnogi parovi nakon saradnje u zajedničkom filmu na kraju rastali, Bred i Anđelina su srećni (i to zajedno!) još od snimanja “Gospodina i gospođe Smit” (Mr. & Mrs. Smith) davne 2005. Par se skoro i verio i njihova deca (što biološka, što usvojena) su presrećna. Nadamo se da se ovaj, jedan od omiljenih holivudskih parova koji već duže vreme traje, neće rastati kao što je to bio slučaj sa Džonijem (Johnny Depp) i Vanesom (Vanessa Paradis).

slika 98 Slučajni partneri

"Gospodin i gospođa Smit"

Kristen Stjuart i Robert Patinson

Za kraj, još jedan srećan i dugovečan par – Kristen (Kristen Stewart) i Robert (Robert Pattinson). Da kucnemo u drvo! Prvo su dugo skrivali da su zajedno, tj. uopšte nisu želeli da priznaju da među njima postoji nešto više od srdačne i bliske kolegijalnosti (bili su partneri u filmu “Sumrak saga” (The Twilight Saga). Danas, međutim, otvoreno pokazuju svoje emocije, a mediji ovih dana govore i to kako par očekuje prinovu! Ako je tako, čestitamo!

slika 108 Slučajni partneri

"Sumrak saga"


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments