5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Smena kreatora u Balmain-u!

Smena kreatora u Balmain-u!

decarnin 298x300 Smena kreatora u Balmain u!Samo nekoliko nedelja posle skandala sa Džonom Galijanom (John Galliano) modni svet je pretrpeo i novi udar. Kristof Dekarnin (Christophe Decarnin) je napustio modnu kuću Balmain. Dekarninovo odsustvo sa Balmain revije u martu 2011. je “podgrejalo” glasine da se on nalazi u mentalnoj instituciji zbog depresije i zloupotrebe droga. Smatra se da on nije ni uspeo da završi kolekciju za jesen/zimu 2011, već da je to uradila stilistkinja ove modne kuće Melani Vord (Melanie Ward). Modni znalci ističu da je kolekciji je nedostajalo “ono nešto”. Zvaničnici Balmain-a su tada opovrgavali glasine izjavama da je “Dekarnin potpuno sam završio kolekciju” i “Nije se poklonio na kraju revije zbog premora jer je radio na kolekciji do pet ujutru”.

Početkom aprila, modna kuća Balmain je dala zvaničnu izjavu da je njihova petogodišnja saradnja sa Dekarninom privedena kraju zbog “različitih poslovnih vizija o strategiji i razvoju brenda”. Krajem aprila na mesto kreativnog direktora modne kuće Balmain dolazi dvadesetpetogodišnji Olivije Rusting (Olivier Rousteing). On je deo Balmain kreativnog tima od 2009. godine, a pre toga je radio u modnoj kući Roberto Cavalli. Dolazak prilično nepoznatog Rustinga na čelo Balmain-a je poprilično izneverio očekivanja modnih insajdera. U modnom svetu postoji nepisano pravilo da kreativni direktor pored talenta mora da poseduje već izgrađeno ime, popularnost i da bude omiljen među slavnim ličnostima.

Dekarnin i njegov rock chic je postavio na noge posrnulu kompaniju. Zaslužan za pojavu Bailmania-e i reputacije koju ova kuća sada uživa. Samo Balmain je mogao da proda pocepanu majicu za 1.000 €, sako za 4.000€ i jaknu od kože krokodila za neverovatnih 70.000€! Balmain odevni predmeti su postali statusni simbol, zapravo oni su ženama ono što su satovi i kola muškarcima. Bez sumnje, mladog Olivijea čeka veliki i naporan posao.


Mina Božović je ekonomista i veliki zaljubljenik u modu i dizajn. Obožava svoju porodicu, prijatelje i dečka i ne bi ih menjala ni za šta na svetu. Trenutno u potrazi za cool dečijom odećom za svoje obožavano kumče. U slobodno vreme uređuje svoj blog Fashion Affairs. Ne veruje u bajke, ali veruje u svoje snove. Omiljena rečenica: “Life is what you make it so let’s make it memorable!”

Editors choice