Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Film “Klip“ mlade rediteljke Maje Miloš proglašen je za najbolji film u glavnoj takmičarskoj selekciji Nacionalna klasa. Ipak, film “Smrt čoveka na Balkanu“ Miroslava Momčilovića je osvojio najviše nagrada i to za režiju, scenario, nagradu kritike i nagradu za najboljeg glumca, koja je otišla u ruke Enisa Hadžihafizbegovića. Nagradu za najbolju glumicu je dobila Nada Šargin, za film “Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem“.

157 Smrt čoveka na Balkanu pokupio najviše nagrada festivala Cinema City

Pobednici festivala Cinema City

U proteklih osam dana filmskog festivala prikazano je 100 filmova na pet lokacija, projekcije su bile rasprodate, a publika je kao najbolji film izabrala “Paradu“ Srđana Dragojevića.

Za najbolji film selekcije Exit Point proglašen je film “Nepravedni svet“ (Unfair World) Filiposa Tsitosa (Filippos Tsitos). Za najbolje debitantsko ostvarenje u selekciji Educons Hungry Days izabran je brazilski film “Zvuci okoline“ (Neighboring Sounds) Klebera Mendose Filja (Kleber Mendonça Filho). Za najbolji film napravljen sa manje od 10 hiljada dolara izabran je film “Miraž“ Srđana Keče.

240 Smrt čoveka na Balkanu pokupio najviše nagrada festivala Cinema City

Od sto prikazanih filmova, žiri i publika su izabrali najbolje

Osmi internacionalni filmski festival Cinema City zatvoren je juče u Srpskom narodnom pozorištu dodelom nagrada i filmom “Skylab“ (Skylab) Džuli Delpi (Julie Delpy).


Ivona Temešberger je studentkinja novinarstva i večiti optimista. Voli putovanja, modu, doba zlatnog Holivuda, kafu, Italiju, Louboutin-a i one retke situacije kada ostane bez teksta. Veruje da “Life is not about finding yourself, it’s about creating yourself.”

Editors choice