Soft Skills Academy je besplatni seminar mekih veština u organizaciji Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC, lokalni komitet Beograd. Namenjen je studentima svih fakulteta na teritoriji Beograda.

Vizual Prijavite se na Soft Skills Academy   unapredi svoje sposobnosti, besplatni seminar ličnih i profesionalnih sposobnosti

Cilj projekta je pružanje prilike studentima da unaprede svoje veštine koje nemaju prilike da usavrše tokom formalnog obrazovanja. Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.

Soft Skills Academy ove godine se održava u periodu od 24.do 26.maja i slavi svoj 15. rođendan. Zanimljivo je da se prvi put održala baš u Beogradu i da se od tada uspešno razvija i prepoznatljiva je studentima širom Evrope. 

Zbog sve veće zainteresovanosti iz godine u godinu, ovaj put će čak 60 studenata imati prilku da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima, koji će se održavati na Mašinskom fakultetu. Projekat se sastoji od dva predavanja održana od strane predstavnika kompanija NIS i Yettel, kao i tri treninga koja drže sertifikovani EESTEC treneri. Na kraju Akademije, najaktivniji učesnici dobijaju sertifikat. 

Partner ovogodišnje Akademije je kompanija NIS.

Prijave su otvorene od 6. maja do 16. maja, a mogu se naći na sledećem linku.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek (EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu volontersku organizaciju. Istek je osnovan 1986. godine u Ajndhovenu, u Holandiji, a danas postoji u 46 gradova u 24 države Evrope. Istek okuplja studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života. Kroz brojne aktivnosti, uključujući stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.

Više informacija možete pronaći na Facebook, Instagram ili LinkedIn stranicama, kao i na veb-sajtu.

Comments