Beograd je postao bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat Shopping centar Stadion, koji se nalazi u Zaplanjskoj 32.  Uvažene zvanice, medije i zakupce, na koktelu upriličenom u čast otvaranja ovog objekta, ispred investitora je pozdravio gospodin Klas Daun (Claas Daun).

Zvanicama se obratila Tijana Vujović, direktorka kompanije “Confluence Property Managemant” koja je preuzela operativno upravljanje ovim centrom:

“Zahvaljujemo se kompaniji “Daun&Cie”, na ukazanom poverenju prilikom realizovanja ovog projekta koji  je od velikog značaja za grad Beograd i opštinu Voždovac. Investicija vredna 50 miliona evra, koja se prostire na 75.000 kvadratnih metara, predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se po prvi put koristi u našoj zemlji, a koja je obezbedila oko 800 novih radnih mesta. Površina maloprodajnog dela centra iznosi 28.000 kvadratnih metara gde možete naći najpoznatije svetske i domaće brendove, ugostiteljske objekte kao i različite zabavne i sportske sadržaje. Nama, u kompaniji “Confluence Property Management” čast je da budemo deo ovog izvanrednog projekta, a kao lider u upravljanju nekretninama, posebno kada su u pitanju šoping centri,  i to ne samo u Srbiji već i u regionu, potrudićemo se da opravdamo ukazano poverenje.”

S obzirom da je Shopping centar Stadion od izuzetnog značaja za opštinu Voždovac, ispred jedne od najvećih gradskih opština obratio se Aleksandar Savić.

Šoping centar Stadion je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren, građen po standardima UEFA sa 5.000 sedećih mesta, po čemu spada u jednistvenu građevinu u regionu. Dizajn i oblik fudbalskog stadiona omogućava idealne uslove za sportske događaje i pruža savršeno iskustvo gledaocima.

Nikolina Pisek i Vidoje Šoping centar Stadion: Dve strasti na jednom mestu

Nikolina Pišek i njen verenik Vidoje Ristović

Na koktelu povodom otvaranja našao se veliki broj uglednih zvanica, poslovnih ljudi, ali i ličnosti iz javnog života Srbije: Žarko Zečević sa kćerkom Miom, Svetlana Aleksić, Dejan Petković Rambo sa suprugom, Nenad Radujević, Nikolina Pišek sa verenikom Vidojem Ristovićem, Bata Spasojević, Nebojša Grnačrski, Bojan Perić, Gordana Karić, Sonja Laztić, Aleksandra Joksimović, Sandra Obradović, Sanja Brnović, Ana Milenković sa verenikom Nikolom Usanovićem, Minja Miletić, Aleksandra Ivanović, Miša Aleksić, Adrina Čortan, Boban Spasojević, Aida Đedović sa suprugom Goranom Kozićem, Marko Đurovski.

Za muzički program bila je zadužena Martina Vrbos sa bendom, pre nje je nastupila finalistkinja show progama “Ja imam talenat”, Katarina Dumančić.

Program je vodio bračni par Buzurović, Danijela I Stefan.

Uz slogan “Dve strasti na jednom mestu” pozivamo vas da uživate sa nama, uz raznovrstan program i najbolji šopping u gradu.

Comments