U subotu 26. septembra biće upriličeno svečano otvaranje EXTRA CENTRA, u ulici Omladinskih brigada 100 – mestu nove šoping destinacije za objedinjenu kućnu ponudu.

Tim povodom i radnje novog centra će posetioce obradovati bogatim muzičkim programom, pa će tako Forma Ideale organizovati nastup popularnog muzičkog sastava Neverne bebe, i omogućiti mališanima da se druže sa svojim omiljenim Pinkovim zvezdicama.

extra centar 11 Nova omiljena šoping destinacija za kuću

Extra Centar se prostire na površini od 11.500 metara kvadratnih, od čega 5.000 pripada Forma Ideale, kojoj je ovo ujedno i najveći prodajni salon u zemlji. Među novim zakupcima centra tu su Galerija podova, Tehno Centar MAG i Dormeo.

Događaj povodom svečanog otvaranja će biti upriličen brojnim pratećim zabavnim sadržajima za sve članove porodice, sa posebnim naglaskom na najmlađe posetioce, od animacije sa štulašima, preko face painting-a do igra bez granica.

Takođe, Extra Centar je za sve svoje posetioce pripremio i posebna iznenađenja u vidu dodatnih promotivnih akcija na kupovine. Svi oni koji toga tog dana potroše minimum 5.000 dinara, biće nagrađeni vaučerima sa popustom od 10 odsto za Roda Megamarket, koji se nalazi u neposrednoj blizini centra.

Comments