Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Projekt SPLIT CITY FASHION  je modni vikend koji se održava četvrtu godinu zaredom u organizaciji Udruge Modnih Dizajnera Splitsko-Dalmatinske županije. Split City Fashion je modni vikend koji za primarnu svrhu ima promociju rada mladih dizajnera na modnoj sceni u Hrvatskoj i regiji. Osim, za ovaj posao bitne medijske promocije, pobjednik Split City Fashion-a osvaja i bogatu novčanu nagradu u iznosu od  3 000 Eura. Svi sudionici Split City Fashion-a stječu iskustvo u revijskom programu, a od afirmiranih dizajnera, već poznatih javnosti, koji na Split City Fashion-u prikazuju kolekciju kao gostujući dizajneri, mladi dizajneri dobivaju sugestije i savjete za daljnji rad na modnoj sceni.

IMG 3168a Split City Fashion

Ne propustite ovaj događaj!

Projekt Split City Fashion pokreće, odnosno ANIMIRA PROIZVODNJU, PROMOCIJU, PRODAJU I AFIRMACIJU TEKSTILNE I MODNE INDUSTRIJE U REGIJI.

Split City Fashion je u modnu orbitu lansirao sad već poznata imena hrvatske modne scene; Ivana Drnas, Anamarija Asanović, 2M, Tina Spahija i mnogi drugi.

Ove godine Split City Fashion radi zaokret. Svoja vrata otvara dizajnerima kako iz Hrvatske tako i dizajnerima iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. Nakon raspisanog natječaja, koji će biti objavljen u medijima na prostoru cijele regije, od pristiglih radova stručni ocjenjivački sud će odabrati 12 najboljih koji će dobiti priliku svoj rad i talent prikazati na nadolazećem Split City Fashion-u.

Novosti vezane za nadolazeće izdanje Split City Fashion-a su:

Medijska promocija u Hrvatskoj i regiji

Promotivni katalog dizajnera i sponzora

Dizajnerima će na Split City Fashion-u biti na raspolaganju vrhunski frizeri, šminkeri, manekenke i ispicijenti. Atraktivna lokacija u simbiozi s vrhunskom zvučnom i svjetlosnom kulisom učinit će nadolazeći Split City Fashion pravom poslasticom za sve modne sladokusce, a našim sponzorima plodno tlo za buduće poslovne projekte.

najavagg1 Split City Fashion

Split City Fashion

Natječaj za mlade dizajnere otvoren je od 14. Veljače 2013. godine, a traje do 1. Travnja 2013. godine. Prijaviti se mogu modni dizajneri, najmanje 16 godina stari, samostalni autori ili grupe od dva člana. Kolekcija koja se sastoji od najmanje 10, a najviše 12 modela mora biti nosiva i tematski povezana. Skice svih modela trebaju biti u boji te sadržavati detaljni opis modela i tkanine, a uz skice potrebno je priložiti fotografije (najmanje 2) odabranog gotovog modela. Skice i fotografije se šalju na e-mail adrese: split.city.fashion2008@gmail.com i u.m.d.split@gmail.com. Uz sve navedeno potrebno je priložiti i kratku biografiju s kontakt telefonom i e-mail  adresom dizajnera.

Ovogodišnje izdanje Split City Fashion-a održati će se 14. i 15. Lipnja u City Centeru one u Splitu, a najbolji dizajner po mišljenju stručnog ocjenjivačkog suda osvojiti će, između ostalog, novčanu nagradu u iznosu od 3 000 Eura.

Editors choice