Stigao nam je decembar, hladan, ali po mnogima najlepši mesec u godini, mesec koji odiše magijom i čarolijom. A stiglo je i ono posebno doba godine, kada upadamo u praznično raspoloženje, a poneki i u maniju i euforiju.

Kerefeke novogidisnji pokloni neseser i marama 001 Spremajte Kerefeke poklone

Da, vreme je da svoje drage osobe, porodicu i prijatelje, darujemo i obradujemo poklonima. Ali ne bilo kakvim poklonima. I upravo zato su Kerefeke tu.

Ako ukratko pokušamo da opišemo Kerefeke ili potražimo reči koje su povezane sa njima, koje asociraju na njih, to bi bilo – veselo, šareno i naravno – originalno!

novogodisnj pokloni kerefeke 0084 Spremajte Kerefeke poklone

novogodisnj pokloni kerefeke 0085 Spremajte Kerefeke poklone

I zaista, sa Kerefeke poklonima ne možete da omašite. Šta god da izaberete, kome god da poklon namenite – zagarantovano je da će biti veseo, šaren i originalan! Nekoga ćete sigurno razveseliti, usrećiti i učiniti vlasnikom nečega što nema baš svako i što se ne može baš svuda naći.

Među kolekcijama su ženske, muške i dečije. Dakle niko nije izostavljen, ni zaboravljen.

Za lepši, ženski pol tu su bluze, suknje, haljine; sve to i opušteno i šik! Ako je sportski tip, predlažemo helanke i majice, a ako želite nešto prefinjenije, tu je najnovija kolekcija bluza, majica sa dugim rukavima sa očaravajućim motivima ženskih likova, cveća, voća… Ili tunike, suknje, mini suknje, haljine, a sve u prepoznatljivom Kerefeke stilu, šareno, jarke boje i jaki kontrasti, ali i romantično i nežno.

crna haljina geometrida kerefeke 0080 Spremajte Kerefeke poklone

zimska kraljica kerefeke 0081 Spremajte Kerefeke poklone

crna haljina kona kerefeke 0082 Spremajte Kerefeke poklone

Comments